20.000 kristal ile ne yapılır?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve FatihCacoron tarafından 13 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Başlıktada olduğu gibi 20.000 kristalim var ne yapmamı önerirsiniz? Yeteneklerim 0. 75tane 30luk topum var. 10elit güvertem var.

2. Yetenek yapcaksın 46 oluyor galiba :) sonra toplarını fulle sonra kalelerden rampayı aç etkınlıklerde çıkan tasarımları almaya çalış Ve full pır topla :)

3. Hepsini yeteneklere mi harca diyorsun yani? Elit güverte kristallendirip ekstra topta alabilirim gibi bir fikrimde vardı benim. Peki yetenek konusunda yardımcı olur musun? 46 yeteneği nasıl kullanmalıyım?

4. -onur824-

-onur824- User

hepsini yeteneklere harca.sana 50 tane yetenek puanına göre yetenek dağılımı yazıyorum.20.000 kristal 50'ye tamamlamaz ama 44 yetenek yaptıktan sonra kısa bir süre sonra 50'de yaparsın.sonrası için ise tekrar yardım al.

TEMEL AĞAÇ

kritik isabet 5/5
    düşman tecrübesi 5/1
    cesurluğun kalbi 5/1

OGOUN YOLU

simyacıların bilgisi 5/5
    avcının kolu 5/1
    cennetin lütfü 5/2
    ogoun lütfü 5/5
    avcının hızı 5/1
    hazır oluşun lütfü 5/1
    ogoun yumruğu 5/5

AGWE YOLU

agwe kalkanı 5/5
    canavar avcısı 5/1
    cennetin koruması 5/1
    agwe'nin becerisi 5/5
    agwe'nin görüşü 5/5
    agwe'nin hoşgörüsü 5/1
    nişancının lütfü 5/5

5. bence 36 yetenek yap guvertelerı gelıstır hem cok vurusun hem menzıl ve npc barut hasarın olur benım fıkrım

6. Cevaplar için çok teşekkürler. general*570 arkadaşımın tavsiyesi daha cazip geldi.
    Güverteler hepsi fullendi. 30 topum daha oldu.

36 yetenek puanımı ise aşağıdaki gibi dağıttım.

TEMEL AĞAÇ

Kritik isabet 5/3
    Düşman tecrübesi 5/1
    Cesurluğun kalbi 5/1

OGOUN YOLU

Simyacıların bilgisi 5/4
    Avcının kolu 5/1
    Cennetin lütfü 5/1
    Ogoun lütfü 5/4
    Avcının hızı 5/0
    Hazır oluşun lütfü 5/0
    Ogoun yumruğu 5/0

AGWE YOLU

Agwe kalkanı 5/5
    Canavar avcısı 5/1
    Cennetin koruması 5/1
    Agwe'nin becerisi 5/3
    Agwe'nin görüşü 5/5
    Agwe'nin hoşgörüsü 5/1
    Nişancının lütfü 5/5

7. Merhaba :)
    Bana kalırsa elindeki kristalleri yetenek yap. 37 yetenek yapınca menzili ve npc hasarını açmış olursun ve bu sana aşırı derecede avantaj sağlar.
    ve 37 yetenek yapıp yeteneklerini legbaya verir ve katlayıcıda alıp pırıltı toplarsan toplarını fuller ve kalelerini yükseltmeye başlarsın. Kalelerde önceliğin Rampa ardından Sekstant ve Dümen bodoslama ardından Aralıklı top yerleri barutluk Zırhlı gövde olsun derim.
    Ardından elinde biriken kristallerle birlikte güvertelerini kristallendirir 30 top koyarsın ayriyetten :)