2 sorum var

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve OutLaw_07 tarafından 14 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. OutLaw_07

OutLaw_07 User

1)pvp haritasında yumurtaya ilk sıkana mı ödül geliyor?(ben yumurtayı keserken biri geldi ve beni batırdı,sonrasında 10 saniye içinde yumurtayı kesti ve bana ödül gelmedi(aynı yerde doğdum))
    2) seviye 2 olmama rağmen doğduğumda hiçbir npc ya da canavar zıpkın veya gülle sıkmamama rağmen adam beni ikinci defa batırdı.böyle bir şey nasıl olabilir,acemi koruması nerde?

2. Birinci sorun sen yuvaya daldıktan sonra yuvanın ismi kırmızı renk olur yani ödül sende kalır ama sen başka birşeye atış yaparsan o sürede senden düşer ödül

Ikinci sorun acemi koruma bir saattir birşeye dalmasan bile koruman sınırsız anlamına gelmiyor.

3. OutLaw_07

OutLaw_07 User

hayır ya adam beni batırdı,hemen sonrasında tekrar doğdum aynı yerde ama kestiği yumurta bana gelmedi üstüne ben hiç ateş etmediğim halde (acemi korumam olması gerek diye düşündüm) beni batırdı.ağzım açık kaldım

4. OutLaw_07

OutLaw_07 User

bugün var bi şeyler ya,yine aynısı oldu hiçkimseye veya canavara sıkmamama rağmen adam geldi sıktı bana batıp tekrar doğduktan sonra

5. Birden fazla hata ile karşılaşırsan o zaman teknik sorunlara yaz inceleme yapsınlar varsa sorun yama güncellemesi ile düzeltirler.

6. OutLaw_07

OutLaw_07 User

tamam umutsuz bi şekilde yazayım bakalım

7. yuvalarda en çok can götürene ödül gelir

8. OutLaw_07

OutLaw_07 User

tamamdır saolasın