2 sorum var??

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ~~dehşet~~ tarafından 28 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sa ben pazar indirimi çekicemde ne kadar indirim yaptığını çözemedim mesela ben 50 inciye gülleyi alıyosam şimdi ne kadar alıcam ikinci sorumda şu anda aktif olan buz yanığı güllesi ne zamana aktif olucak yani yarına kadar aktif olur mu ayrıca cepten ödeme yaptığım zaman kaç dakkada hesabıma eklencek bu gülleler?

2. 1. pazar indirimi %25 indirim sağlar. Eğer sadece pazar indirimin varsa elit gülleyi 37,5 inciden alırsın anca viplik+ pazar indirimi + ada indirmi varsa &40 olur ve 30 inciden alırsın.
    2. ne zaman kadar aktif alacağını bilmiyorum ama aldığın anda hesabına yüklenir.

3. 2. Ayrıca ödeme kısmında Buz yanığı güllesi saat 12:00'dan ( CEST ) 30 Eylül saat 12:00'a ( CEST ) kadar satışta olacaktır ve satın aldığınız zaman hesabınıza eklenir.

Hastasıyızzz_DeDe bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.