2 Soru Bir Konuda !!!

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by ☆→KurαŁBozaN←☆, Jun 4, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Soru : Hangi etkinliklerde %10 veya %5 ek vuruş hasarı veren petler verilmiştir.
    Soru : Filomun 15 adası var küçük raid'de bizim elimizde ışık(raid)'de mi kasılsam yoksa pırıltımı toplasam (katlayıcılı)

Arkadaşlar Mantıklı ve Güzel cevaplarınızı bekliyorum.

Şimdiden Teşekkürler :)

2. Seafight beta ne zaman açılacak ? Cevabınızı bekliyorum

3. 1. cevap; öyle bir pet olduğunu zannetmiyorum ama bi ara %5 kritik hasar arttıran pet çıkmıştı o olabilir.
    2. cevap; sorunu tam olarak anlamadım ama küçük baskin haritasi dedigin ışık tilsimi olabilir ve eğer gemin çok gelişmiş değilse ışıkta kasilman daha mantikli. pirilti toplamayla isikta kasilmayi nasil karsilastirabiliriz hic bir fikrim yok. canin istediği zaman gir isikta kasil sıkıldığın zaman çık pırıltı topla.

4. %10 vuruş veren pet'lerden var benim arkadaşım almışda hangisinden aldıgını bilmiyor mavi kazan gibi özelliği var

5. %10 artıran bi pet wardı geçen sene werilmişdi. amiralin fulse gir ışıkda kasıl yok değilse pır topla weya arkadaşın dediği gibi kafana göre takıl :)

6. Tragula

Tragula User

%10 Hasar artıran pet yoktur.4-5 Yıllık bir oyuncu olarak petler çıktığından beri biliyorum.Eğer varsa ben bu oyunu bırakırım o derece eminim.Sizin söylemek istediğiniz pet %10 isabet olabilir ek vuruş veren pet yoktur.

7. 2 sinin ne farkı war ki

8. 1-%10 hasar arttıran iki pet var biri kazma diş diğeri doombearer(at arabası) at arabası kabak etkinliğinde aldık kazma dişi hatırlamıyorum ama hangi etkinlikte hangi pet verileceği belli olmaz bakarsın yeni pet çıkarırlar %5 veya %10 hasar eklerler
    2-gemin eğer yüksek vuruyorsa hem elit hemde oyukla gir ışıkta kasıl sunburstları kesersin amaterasu çıkıncada elitle sıkarsın haftalık indirim veya günlük indirim paketini çekip amaterasudan aldığın inciyle gülle alırsın birazda olsa ordan bi kar yaparsın pırıltı toplasanda senin için iyi olur hem mojo kasarsın özel harita çıkarırsın vudu güvertesi de dahil sana kalmış :)

9. Tragula

Tragula User

%10 Hasar arttırmıyor %10 isabet veriyor eğer bir geminin isabeti %100 ise bu petin sadece karşı tarafın kaçınma şansı peti yada taşının etkisini azaltır.Geminin hasarını artırmaz.Yani senin burada bahsettiğin petler ek % hasar vermiyor %hasar veren pet yoktur.İsabetle hasar çok farklı şeylerdir karıştılmamalıdır.

10. oyundaki en karlı şey açık ara katlayıcı ile pırıltı toplamaktır ister ezik ol ister super ful katlaycı bütün herşeyi en hızlı çekilde kasmanı sağlar :)

11. Peti takinca geminin verdigi hasarda degisiklik olmuyomu yani belki yanlis yazmis olabilirim ama arkadasimiz petler ne zaman ve hangi etkinlikte cikti diye sormus bende elimden geldigince yardimci olmaya calistim ama uyardiginiz icin tesekkurler

12. Katlayıcı tabikide:))ben tılsımda kasılmayı hiç sevmem mesela ama pır toplamak mojo atmak mojolardan güverte ve gülle çıkartmak bu güllelerle marduk kesmek yani ben pırları daha çok Sevim yani ayrıca özel haritalarda bonus olarak geliyor ancak ben özel haritalarında vurmayı sevmiyorum kolay gelsin:))

13. tragula oyunu bırakırsın artık :)

14. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Etkinlik SSS kısmında bütün etkinliklerin açıklamaları mevcut daha eski etkinliklerin ise arşiv kısmında duyuruları mevcut. Biraz zaman ayırıp o kısımları inceleyiniz. Zira sürekli etkinlik oluyor neyin nezaman verildiğini hatırlamak inanın kolay değil.

15. Tamam herkese teşekkür ederim :)

16. Tragula

Tragula User

Petlerle alakalı konu açtım ordan hangi petin olduğunu görebilirsiniz.Yani şu hasar artıran petin olmadığını :)