2.Seviye komutan

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve #Karfagen# tarafından 11 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. #Karfagen#

#Karfagen# User

2. seviye komutan gemiye 80 korsan daha almana izin veriyor. % 10 sağlık bonusu alacaksın ve düşman gemileri % 20 DP kaldığında ele geçirebilirsin.

su an gemimde var ama ozellikleri calismiyor galiba gemimde 460 korsan yeri var ama 380 tane yerlestire biliyorum

2. evet aynı sorun bende de var 480 almam gerekirken şu an 350 gösteriyor ne yapmamız gerekir ?

3. bendede aynı 350

4. Zaten ele gecirme bolumune girdiginizde 0 seviye komutan diyor bu bile şüpheli bi yazım bence işe yaramıyor yetkililer iletirlerse seviniriz :)

5. abax1974

abax1974 User

gemi özellestirmede 405 korsan yaziyor ama 350 korsandan fazla gemiye yerlestiremiyorum korsan olmasina ragmen, support yazdim cookies leri sil msj geldi zaten günlük temizlik yapiyorum hatamidir bizmi yanlis yapiyoruz .yetkililer bi aciklama yapsa

6. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

sorun iletilecek.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.