2 GÜN SONRAKİ KARABORSA ARKADAŞLAR

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Berk✰✰Aka tarafından 14 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. [​IMG]

2.

Yarın Saat 13:00'da Karaborsaya Düşecek Olan İtemler

Hiçbirini Şahsen Ben Alamıyorum Kolay Gelsin :D:D:D:p

Bu Etkinliklerden Sonraki Etkinlik Adı : Başkorsanlar Etkinliği

2. Bende Alamıyorum O zaman Bendede Rakiplerin Paraları yok :D:D:D

3. Selam Berk✰✰Aka bilgi için teşekkürler bilginin kaynagını paylaşsaydın keşke oyunda bu tarz bilgi şu anda yok kolay gelsin .;)

4. Betada çıkan etklinliğe dayanarak yazdı galiba.

5. Cevaplamasını bekliyelim bence açıklama varsa biz neden bilgisiz bırakılıyoruz ?

6. Arkadaşımızın Dediği Gibi Beta Server Güncellemesine Dayanarak yazdım. Ve Orada ne oluyorsa Bizdede zaten günler sonra Aynısı oluyor ona dayanaraktan yazdım.

İyi Oyunlar..

7. Teşekkürler 45 gün sonunda bu betadaki değerlerle hediyeleri liğ etkinliğinde dereceye girenlere 2 katı olarak vermeleri gerekir. Yapılan ilk açıklama 30 gündü sonrada 45 güne uzatıldı normalde 15 gün süreli oldugu duyuruldu. Berk✰✰Aka Sagolasın kolay gelsin ;)

8. SeaPay Oynuyoruz alıştık böyle saçmalıklara. Teşekkürler Sizede İyi Oyunlar..

9. Sayın admın tek ricam etkınlıklerı betada denenmesı normal seafight oynarken etkınlıkte daha deneyımlı oluyoruz hemde önceden planlama yapıyoruz direk onumuze getıryorsunuz etkınlık İnciden zamandan zarar edıyoruz teşekkürler.