2.EL TOP,TÜFEK :D-DESTEK-

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ๑۩ﺴтσραℓσğℓuﺴ۩๑ tarafından 11 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bir çok online oyun da olduğu gibi oyuncular kullanmadıkları itemleri oyun içerisinde satmakta;seafight geliştikçe oyuncuların elinde eski toplar vs malzemeler birikmeye başladı.Oyuncuların bunu ticaret çerçevesinde satması herkesin yararına olur hem yeni başlayan oyuncular için hemde eski oyuncuların bir zamanlar aldıkları itemleri satarak az da olsa kar edebilirler.Böylece yeni oyunculara destek gelişmiş oyunculara kar sağlanmış olur.

2. Aynen ben 27 ilk topları satıp yerine kristal almak istiyorum örneğin süper fikir bence :)))

3. ama şöyle bir şey siz bu elinizdeki itemleri başka bir oyuncuya satacağınız için kristal biraz zor gözüküyor :)

4. Değişiriz o kristal verir bizle başka bi alit malzeme yani pazarda anlaşırsın yani ben sadece fikrimi söyledim benim kristale ihtiyacım var ondan bu şekilde dedim:)))

5. Einstein

Einstein User

kolay gelsin

6. fazlalık malzemeleri satacağız :D

7. özkantr

özkantr User

elımızde olan 27,5 ve 25 lık topları ıncı degerının yarı fıyatı ıncıye takas etmek olabılır. sistemden takas ederız. yad oyuncular arası takas olabılır. bazı öğeler özel izinle olabılmelı amıral 30luk vudu krıstal gıbı bunlar maıl adresınden alınacak özel kodla satılabılecek

8. 315 tane 5 seviye 27.5 lik topu 300 bin inciye bırakırım

9. bu ne zaman olacak? :D

10. özkantr

özkantr User

fıkır sundum ortaya olur mu olmaz mı teknık ekıbın ısı

11. bence 25 lik 27,5 luk toplar inci karşılığı kesinlikle satılabilmeli.fakat amiral 30 luk ve diğer toplar kesinlikle satılmamalıdır.

12. Gemimde 1235 tane top var ve 25 likleri siliyorum ona ragmen :) bu kadar topla en az bi 10 gemi donatilir :)