1x Milletler Topluğu Fermanları Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve SESSİZLİK_RIHTIMI tarafından 1 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. S.a uzun zamandır uğraşmama rağmen halen 29 lwl sınavında istenilen milletler topluluğu fermanını almış değilim sebebi nedir sizce ? 5 6 tane tek başıma hasar son atış ele geçirme denedim ama olmadı açıklama yapabilecek varmı acaba ?

2. şans işi usta valla bak kimisi tek seferde alıyor kimisi sen gibi uğraşıyor 25. de alanı biliyorum filomda

3. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

@LeTs_qo[LaV] arkadaşımızda dediği gibi tamamen şans işi.Fakat bu şans oranını arttırmaya yönelik isteğinizi Fikir Havuzu bölümüne açarsanız bizde raporlarımıza ekleriz.

Saygılarımla.

4. feteol

feteol User

aga şans ne alaka ya sınavlarda 5 gün ve 7m inci zararı yapmıştım o sınavda zar zor yaptım ve arkadaşlara hala yapamıyoruz benimle aynı anda başladı ama yok gelmiyor

5. NePs

NePs User

Son atışları güçlendirmiş patlayan totemim var yanıltmak istemem sizi ama geminizde versa bir deneyin derim.

6. 1.5 ay sınav açık kaldı son atış, darbe ve ele geçirmelerin sayısı 50 üstü oldu 3 gün üst üste 6 tane intikam 2 çıkarıp darbe son atış ve ele geçirmesini aldım umudu kesmişken çıktı beterin beteri var ama yinede oyuncular için kolaylık yapılabilir

7. NePs

NePs User

Evet daha kolaylaştıralabilir sanırım en zor seviye sınavı bu

8. bu sınavlarda işi şansa leveli sansa baglımı yapacagız hangı çagda yaşıyoruz şansla level atlandıgını bioyunda.şansla odül verilir level atlanmaz.bi çare bulun şu level sınavlarındaki şansla çıkan şeylere.

9. Selam,

Sayın @Menetli de söylemiş. Bu şans oranını arttırmaya yönelik isteğinizi Fikir Havuzu bölümüne açarsanız bizde raporlarımıza ekleriz.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.