18.yıldönümü ve bitik oyun

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve *SILAHSOR* tarafından 1 Mart 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *SILAHSOR*

*SILAHSOR* User

her haritada taş çatlasın 4 kişi var ve bunların ikisi veya üçü korumalı geri kalanı ise 21 bp veriyor marauder etkinliğinde, gerçekten 18.yıla yakışır şekilde bitirdiniz oyunu pay2win ile ama şunu söyleyeyim artık para yatıran oyuncuyu da cezbedemiyorsunuz bu bomboş haritalarla, umarım buna bi an önce çözüm bulursunuz zira seafight çakması dandik oyunların ts lerinde 200-300 kişi var

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  2. hocam link varsa oraya geçelim

3. ÇaRŞı32

ÇaRŞı32 User

Gerçekten haklısın, son çıkan paketlerin hepsini çektim 2'li 2'li hemde ama baktığınız zaman sorunlarla dolu bir oyun ve standarda dönüşmüş etkinlikler, misal yağmacı açıyorum sonuç gelişme yok 2 senelik burçlar duruyor oyun gelişiyor ama satılan şeyler hiç değişmiyor bokor atıyorum bokordan 3 aydır hiçbirşey gelmiyor hadi onu geçtim etkinliklerde safanad orikalkum kasabileceğimiz doğru düzgün etkinlik bile gelmiyor, sandıklar bildim bileli aynı ödülleri veriyor elmo ateşi :) ne bilim bunun gibi birsürü şey sayabilirim, support ekibinin düzgün bir şekilde destek vermemesi gibi gibi...

4. *SILAHSOR*

*SILAHSOR* User

hocam kassan ne fayda isterse 100 milyon orikalkumun olsun savaşacak adam kalmadıktan sonra global 7 de oyna aynı hesap

5. bu oyunun bittiği gün, dengenin gittiği gündü. Bu tür oyunlarda rekabet kalkarsa her şey biter. Nitekim öyle de oldu.

6. Saçmalık yemin ediyorumzaten herşeyi parayla alıyoruz yetmiyor denizaltına giriyorum npc kesmek için gülleyi yani torpidoyu bile parayla satışa çıkarıyorlar inci taç vs ile alınmıyor rezillik başka bir şey demiyorum yağmacıyı neyle alacağım ne torpidosu ne güllesi ikisi de parayı ver al sanarsın tek atıyor npcye

ethemuymazz bunu beğendi.
  7. sandık enkaz hiçbirinde yağmacı torpido vs çıkmıyor anca elmonun ateşi

8. Oyun 2006 Martında ilk startını verdikten sonra 2007 başlarında başlamıştım. O zamanlar 8 elit güverteyi ve 27,5 luk topları fulleyebilen gemiler full kabul edilirdi ve herkesin hayaliydi. Birkaç ay vakit geçirdikten sonra çok ağır gelişme süreci nedeniyle oyunu bırakmıştım. Tekrar 2013 ortalarında başladım nitekim peak yaptığım dönemde bu dönemde oldu. Oyunu 2016 Ağustosunda bıraktıktan sonra Şubat 2024 başına kadar geçen süre zarfı içerisinde oyuna gelen geliştirme ve yenilikler neticesinde şöyle bir bakıyorum da dediğin son derece doğru. 2015 - 2016 yılları arasında kendisini o dönemin en iyi savaşçısı gören oyuncular ve CM gemilerinin kafasını sudan çıkarmayan ben şimdi yeni başlamış amatör oyuncuların sahip olduğu gemiden de kötü bir seviyede buldum kendimi.

9. ya bu insanları anlayamıyorum oyunda sorun şuana kadar yok biri diyor batırmak için oyun cu bulamıyoz biri diyor ts de 200 300 kişi var diyor biri diyor parayla her şeyi 2.3.4 cekip alıyorum ondan sonra seafight bitmiş diyoranlamadım herkes çelişkili konuşuyor adam biz oyunda batıracak insan bulumıyoz diyor bulamazsın kardeş seningibiler bol keseden para harcayıp yükselirsen batıracak oyuncuda bulamazsın herkesten güçlü olmak için paranla alış veriş yapıyorsun gerehinden fazla ne için güçlenmek insaları batırıp biyerlere gelmek için ondan sonra diyorsun haritalarda 4 kişi var 2 si korumalı 2 side denk gelirse yok etkinlik yapayım yokyahmacı sizin yüzünüzden oyunda insanlar eksildi ve sizin yüzünüzden bizleer oyun oynayamaz hale geldiksizin gibi bolkeseden para harcayanların yüzünden artık alt seviyelerdeki oyuncularda oyundan elini cekmeye başladı zaten bi koruma aurosu olmasa oyunada giremicez oyunda oynayamayacahız zaten korumalarında sayısını sizler yüzünden düşürdüler bol para harcayıp oyun oynadıhını zanneden insanlar bilsinki bu oyunun bu hale gelmesi sizlerin sucu seafight tin deil eskiden bu oyun emek oyunuydu 400 500 bilemedim 1000 kişilerle sava gidilirdi şimdi 10 tane para babası 1 başlayıp 54 cıkana kadar oyuncuları batırırak kendilerini korsan oyunu oynuyom diye kandıranlar alt taraftaki oyuncuları oyuna bırakmalarına sebeb oluyosunuz ondan sonra bizler bukadar para yatırıyoruz ama oyun oynayaca insan bulumıyoruz diye isyan ediyosunuz bu oyunun bu halde olması sizlerin sucu seafightin değil seafight para kazanmak için herşeyi yapar herkese teşekkür ederim iyi forumlar

10. -LegenD-

-LegenD- User

Merhabalar,

Arkadaşlar eleştirilerinizi okudum. Bunun hakkında gerekli konuşmayı yapacağım. Umarım dikkate alınır ve herşey sizlerin istediği gibi olur.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.