18 MART'a GEMİLER AÇILIYOR

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ●тяαηѕρσятєя● tarafından 25 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. need11

need11 User

Forum adminleri neden bize bir cevap vermiyor forum adminlerinin bilgisi yoksa normal bizim gibi oyunculardan ne farkları var neden onlara admin bize oyuncu deniliyo birileri söylesin bişeyler bizde ona göre keyfimize bakalım artık almanyadaki yöneticilerdenmi bişeyler öğreneceksiiz yoksa size bişeyler söyleyen türk yetkilierimi kimse onlrdan bir bilgi alıp bize açıklamanız lazım burada bekleyen binlerce oyuncuya yazık yaptığınız herkezi adaletli şekilde banlasaydınız yazık demicektim kendim bile olsa ama olmadı maalesef :) hile yapıpta ban yemeyenler nekadar şanslı bizim svde hiç 2 tllk taş paketi çekmiyen birisi 2 aydır buz güllesi sıkıyor onları bile banlamamşsınız ayıp :)

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  2. yav gemıler falan açılmıyacak ben yenıden gemı açıp gelıstırmeye basladım bile bir bardak su için o gemılerin ustune

3. yav herşey 1 bardak su mu :) ayrıca ne diye başladın bile geliştirmeye yeniden para veriyorsun açılırsa oynarız açılmazsa yapacak bişey yok :)

***OTYİYENEJDER*** bunu beğendi.
  4. açılcak gemiler serverlerde gemi kalmadı görmedinizmi?

5. ~WeRBeY~

~WeRBeY~ User

acılmıyacak ahmet abı beylerbeyı bıle dedı acılmıyacak dıe

6. @Bigpatron sayın adminim bu zmana kadar açılmayacak denilen banların hepsinin açıldığına hep birlikte şahit olduk bu sefer neden böle yaptılar anlamadım. eskilerde bot kullandı açık kullandı onlar sonsuz yedi ama tekrar af diye diye sürekli açıldı e bizim suçumuz ne bu seferde sonsuz onlar suçsuzduda bizmi suçluyuz anlamadım gitti zamanında mojo satın alınan hesaplar bile sınırsız kapatıldı ama şu an hepsi açık hatta 1. ve 2. vs sıralarda üstelik bu gemilerin ne mojosu ne incisi geri çekildi ceza sisteminin kesinlikle değişmesi kanısındayım ve sizden de ricam bu yazdıklarımı dikkata alıp almanyaya üstelemeniz ilginizden dolayı tşk.

7. ben aşkında Hiç bir admin demedi açılmıycak nerden uyduruyorsun ? sadece cevap yok dediler !

8. durumlar nasıl arkadaşlar :)

9. Mr.uLas

Mr.uLas User

sizin nıckınızle konu başlıgı açıldı. sizin bize söylemeniz lazım durumların nasıl olduğunu. :) hani şu almanyada kı arkadaş diyorum birdaha gitmedi heralde şirkete

komodor_mari bunu beğendi.
  10. ~WeRBeY~

~WeRBeY~ User

bweylerbeyı yazdı abı foruma dıkkatlı okusana

11. bugün banlar başlamış arkadaşlar g2 de çok gemi banlanmış.. hadi hayırlısı:)g4 banlarınıda bekliyoruz.. sıkı takipteyiz:))

12. ~WeRBeY~

~WeRBeY~ User

g. olsn banlara dewam acılacakmıs ya dert etmeyın ama :))

13. turkler aldı banı yabancılarda alsın.. bugün başlamışlar banlamaya çok mutluyum gerçekten (TURKLER)ADINA:))

14. büyük gelişme var oyunda hayırlısı :d

15. Mr.uLas

Mr.uLas User

gemiler kapanıyor evet hatta Bottan kapanan bile var. fakat toplu af konusun da umudumu yitirdim

ATA...

16. elvada las vegas :) hayırlısı olsun hadi kalın sağlıcakla

17. mataracı

mataracı User

sanırım oyundaki arkadaslardan yardım istemeliyiz. Boykot gibi. eskiler bilir daha önceleri olmuştu.

18. Mr.uLas

Mr.uLas User

turk serverlerını bırısı organıze etseydı tum global serverlere ben rıca ederdım yabancılar dahil sana 1000 adam getiririm abartısız ama ben tr 2 den rıca ettım kimseden ses cıkmadı

19. g4 te turkler aldı ban az önce yabancılar yine oyunda deliricem!!

20. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Bu konuda asılsız çıKhal
    Türkü, Almanı yada bir başka millet ile ne alakası var? Sistem tespit ettiklerini kapatıyor, yok bu Türk bunu banlayalım bu Ugandalı bunu bırakalım demiyor.

~E~P*R*O*F ve ~WeRBeY~ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.