18 MART'a GEMİLER AÇILIYOR

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ●тяαηѕρσятєя● tarafından 25 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yanılıyorsunuz.. benim oldugum serwerda rutbeler değişti.. altın rutbe alan gemiler var...

2. Mr.uLas

Mr.uLas User

vallha bugun bıgpatronun yaptıgı acıklamadan sonra ben tüm umutlarımı kaybettim.

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  3. valla arkadaşlar daha ne diyim size biraz daha umut vermek istiyorum, düşünsenize hangi iş yeri en iyi müşterilerini kovar ?,
    Daha önce başka bir oyunda karşılaştınızmı en iyi oyuncuların hesaplarını sınırsız kapattığını_?
    Bu banların geç açılmasının tek bir nedeni var oda Her serverde banların atılmaması şuan bir tek tepkiyi Türkler veriyor başka serverlerde şuanlık bir tepki yok, yani demek istediğim çabukda olsa geçde olsa açılcak banlar.

4. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Herşeyi gemilerin açılmasına bağlayabiliyorsunuz. Rütbelerin değişmemesi banların açılacak olmasımı yoksa sıralamalarda oluşan ve halen düzeltilmeyen hatamı sizce?

5. Justice*

Justice* User

Semih bey neden bagliyoruz biliyor musunuz ? Herhangi bir resmi aciklama yapilmadi gemilerin ban konusu hakkinda. E ayrıca hakkimizi ne kdar savunudunuz almanyaya karsi. Boylr olunca kendi cabalarimizla biseylere ulasmaya calisiyoruz. Ve arkadaşlarıda aydinlatmaya calisiyoruz.
    zamanında bottan kapanan gemiler icin af geldi baska bisey geldi ama neden simdi olmuyor yeteri kadsr görüşme mi gercrklrsmiyor. Yoksa bizi onemsemiyor musunuz?

6. herkesiki açılsın justice ninkini açmayım :D

7. açıklama nerde yahu ben göremedim :)

8. Beyto[Akc]

Beyto[Akc] User

O kapanan gemilerin açılacağını siz de adınız gibi biliyorsunuz hiçbir şirket müsterisini kapı dışarı edemez. Ayrıca seafight vazgeçilmez bir oyun değil sürekli hatalar karşımıza çıkıyor oyun donuyor vs. ama herşeyden önemlisi hiç kimse hiçbir şey bu hayatta vazgeçilmez değil ;)

9. yav kardeşim açılmasını bende çok isterim ama bu gibi bilgiler sadece proğramcılarda mevcut onuda ggeçtim bu bilgi bigpointin mahremidir sen hiç zannediyormuusn proğramcıların gemi açılıp açılmayacağı ile ilgili bilgi vermesini şirket politakısı ve gizliliğine aykırı bi kere bu dediklerin :)

10. aynen arkadaşım biri attı kuyuya bi taş çıkar çıkarabilirsen

11. Vamos

Vamos User

Selam

Beyler Kötü Anlamda Olmasın Fakat Arkadaşın Söylediği Söylentide Çok Açık Var Bir Kere Khaled Helioui Bigpoint'te CEO (Chief Executive Officer) Yani İcra Kurulu Başkanı Bu Adamın Görevi Bilgi Tanımadığı Birine Bilgi Vermek Değil Yönetim Kurulundan Aldığı Hedefi gerçekleştirmek için strateji oluşturup uygulayamak ve şirketin bugününü yönetirken yarınını da planlayan daha sonra'da yönetim kuruluna hesap veren kişidir. Yani O Yüzden Ümitlenmeyin Bence Çünkü Bu Adam Şirketle İlgileniyor Tüm Resmi Evraklarda Bunun İmzası Geçiyor Bu Adam Oyunlar İle İlgilenmiyor.

Saygılarımla,CNDKILLER

12. programcılar bilse bile bigpatrona bilgi vermez sadece al bu yazıyı forumuna yaz derler
    kardeşim o dediğin khaled doğrudur bigpointin Ceo su ama benim dediğim sadece seafightla uğraşan khaled isimli biri eğer seafight'ın ceosuyla konuşdu deseydim Ceo suyla konuşdu derdim sadece seafight bünyesinde yetkili khaled isimle biriyle görüşdü arkadaşım burda kimseyi çocuk yerine veya zevkine kandırmıyoruz bende mağdurum yoksa ben niye bekleyeyim?

13. Vamos

Vamos User

Selam

Mesaj Atmadan Önce Belirtseydin CEO olmadığını ve Eyw Anlıyorum Mağdursun Ama Tüm Ban Yiyenler Mağdur Eğer Dediğin Doğruysa Bunu Zaman Gösterecek.

Saygılarımla,CNDKILLER

14. acılmaycak bosuna umıt beslenmeyın

15. ok

16. serverlerde oyuncu kalmadı umarum açılır gemileriniz.

17. ben tek oynarım açılmasın:)

18. valla ne bizim dememizle açılır nede bizim dememizle kapanır :)

19. Mr.uLas

Mr.uLas User

günlerdir bu foruma bu ve bu tür başlıklar altında yazılar yazıyoruz. herkesin kendine göre görüşleri var. adminler açılmayacak diyor. onlarada bunu söyleyen ''MERKEZ'' kimisi almanya da adamımız var diyor. beklemekten başka çaremiz yok. kendi adıma konuşuyorum alıştım ben gemisiz hayata aslında güzel geliyor bazen. ileri ki günlerde daha güzel olacak. ama tüm mesele banların açılıp yada açılmaması mı ? bigpoint altın yumurtlayan tavukları kesti. artık bu oyundan para kazanmak istemiyor anlamına geliyor bu banlar. bigpoint gibi her fırsatta paralı paketler çıkartan bir şirketin böyle banlar atacağını kim kestirebilirdi ? artık buraya daha fazla yazacak birşey de bulamıyorum ne desek boş.. artık çok boş

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  20. aga nasılsın ses soluk yok şu aralar durgunsun :D 18 martı beklemeye devam

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.