18 Mart

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *Єsεr*ßαşκαη*AFŦ tarafından 6 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 18 Mart'ta sadece Sefafight doğum günü etkinliği mi olacak ? Çanakkale Zaferi ne olacak pekii ?

2. sıradan bi gün değil sonuçta 100. yıldönümü olacak. bence etkinliğin bi bölümü bununla ilgili olmalı

*Єsεr*ßαşκαη*AFŦ bunu beğendi.
  3. Bu oyun alman kökenli bir oyun hiç boşa beklemeyin. Seafightın doğum günü kutlanacak o kadar

4. almanlar savaşmadı mı onlarla müttefik değil miydik? yoksa ben mi yanlış biliyorum

5. Güncel koşullarda düşünmelisin

6. bu söylediğin komik bence Çannakkale savaşı hepimiz için önemli fakat ben açıkcası bu oyunda öyle bi etkinlik görmek istemem 250 bin şehit verdiğimiz bir olayı sanalda oyun etkinliği altında verilmesi saçma...

7. ~WeRBeY~

~WeRBeY~ User

Bnce boşuna farklı bi etkinlik beklemeyen bütün ülkelerin gemi tas çıktı üstünde türk bayrağı olan gemi hala çıkmadı almanlar türklere fazla bi önem vermiyorlar

Nekke bunu beğendi.
  8. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

forumu takipte kalınız henüz bir bilgi yok.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.