%18 İndirim Yersen

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Cuba_Libre tarafından 18 Mart 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Cuba_Libre

Cuba_Libre User

Salak sanıyor Seafight bizi ya @ShaDe. Kusura bakmayın ama
    Ne etkinlik düzeliyor, nede çakallıkları bitiyor.
    169 tl bazında paket bilerek 270 olarak koyuluyor %18 indirim ayağına 180 tl he düşürülüyor geri.
    Yine 11 tl kâr ile kapatıyor günü.

UTANMADINIZ MI 2. Faz için güncelleme yaparken ?
    Hala 2700 sikke 1 günlük cilalı el insaf!

ÇaRŞı32 ve wgnyrn2023 bunu beğendi.
  2. Haram zehir zıkkım olsun başka da bir şey demiyorum ben de diyorum bu ispanyollar latinler neden paketleri çekmediler aval aval dolaşıyorlar meğerse andavalın önde gideniymişim adamlar önceden haberi almış gerekli düzenlemeleri yapmış biz de mal gibi yüksekten alıp kendimizce kar ettik sanıyoruz. Kafama sıçayım bundan sonra vip başka bir şey yok

3. ÇaRŞı32

ÇaRŞı32 User

Kesinlikle öyle ben bu saatten sonra bir tl harcamıyorum adamlar verdiklerini nasıl alacağız diye orikalkumu resmen etkinlikten kaldırdılar o kadar oyuncu istemesine rağmen güncelleme bile gelmedi kaç gündür, gerek yok para yatırmaya hatta hatta yağmacı getirmişler hala derebeyi 3-2 var keriz değiliz o kadar da değil geçin bu işleri.

wgnyrn2023 bunu beğendi.
  4. odisa(A~Y)

odisa(A~Y) User

Seafight böyledir arkadaşlar. Yeni gelenlere, Welcome Seafight.

5. fizikci1

fizikci1 User

e seafight ın doğum günü :) pamuk eller cebe

ALPEREN-TR bunu beğendi.
  6. aynen beyler 1 tl daha harcamazsınız eminim ahashahah iyi olmuş

ALPEREN-TR bunu beğendi.
  7. Paradan yana değil sorunum metin2de aylık 20 yatırıp yeri geliyor 5 kazanıyordum yeri geliyor 30 ama zevk alıyordum işyerinde yasaklı listeler arasında olmasa oynardım bak seafight yasaklı değil diye oynuyorum boş geçmesin diye ama sinir sahibi oldum la

8. ÇaRŞı32

ÇaRŞı32 User

Biz harcamayız sen git harca :D

9. -LegenD-

-LegenD- User

Merhabalar,

Cümle kurarken kelimeleri seçelim. Mesajları okudum ileteceğim.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.