15 level bir gemi nasıl 16 daki etkinlik gemisine gider ?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve casanova57 tarafından 8 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. casanova57

casanova57 User

Sizlere soruyorum ben 15 level altı bir oyuncuyum nasıl yukarıdaki sisteme giderim.Cevabı sizde yok bende var, gidemem.Ama 20 level bir gemi her haritaya gider.Olması gereken bu mu sizce? Bu nasıl bir sistem , Olması gereken 15 level altı için bir sistem , 15 level üstü için bir sistem değilmidir?Adil olan bu değilmidir?Sıkmaya başladı her etkinlikte bu sorun ,lütfen yetkililere bildirin,çektiğimiz gülleyi atamıyoruz , ruh için sıkmıyorum inci için sıkıyorum ama her 10 gemiden 2 3 tanesine gidemiyorum.

2. KяaL!

KяaL! User

bu konuyu açan çok kişi oldu .verilen cevap levelinizi yükseltin.

3. lwl yükselt kardeşim adam 5 10 oyuncu için mi uğraşsın

4. tiger_foo

tiger_foo User

Oyunda yeni leveller çıkıyor ve üstlerde olmak isteyenler ve gücü yetenler levelini artırıyorlar. Sıkıntısı olan levelini artırsın, ben 20 level olacağım da 14 e inemeyecek miyim, bariz saçmalık ne bekliyorsanız artık bu konudan

5. ●ђр●

●ђр● Guest

Çok yanlış düşünüyorsunuz lvl inizi neden düşük tutuyorsunuz hangi oyunda düşük lvl avantajlı?

6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Daha öncede birçok kere belirtildi. Etkinlikten faydalanmak istiyorsanız levelinizi yükselteceksiniz. Siz level yükseltmek istemiyorsunuz diye etkinlik değiştirilmez. Level yükselten ile aranızdaki farkta bu. Hem ışıkta kalayım hemde herseyden faydalanamazsiniz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.