15 Level Altı Yeni Sistem Gemileri Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve NightWish66 tarafından 2 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 15lvl ve altı sımdı bu korunanları sadece bagıs yapmak için mi toplıcak

2. 15 lwl altına gelen yeni npcler hakkında biri bilgi verebilir mi arkadaşlar ?

3. ele gecırınce korunan verıyor yukarda korunanla ada marangoz felan alınıyor kale tamırı yapılıyor bide adalara bos bi npc sadece korunan verıyor atcagın elite yazık baska bişey degil eger marangoz rahiple takas edilmiyosa

♣єяяσя♣61 bunu beğendi.
  4. Teşekkür ederim makbule geçti verdiğin bildiler :)

5. kanlı diş'in birini ele geçirdim 15 koruna verdi ama bunlarla ne yapılabilir ben birşey bulamadım. ne işe yarayacak bu korunalar. bu arada 15lvl'ım.

ana sayfa'yıda limanıda altüst ettim aama bişi bulamadım.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Nisan 2017
  6. Bi işe yaramıyor filoya bagışla gitsin

7. bi nevi zarar yani :) neyse filoya atayım bi işe yarasın. saol cevabin için

8. cap.utku

cap.utku User

21 levelin altındaki oyuncular artık koruna kazanabiliyor. bunları nerde kullanacağımız açıklandı mı?

9. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Filoya bağış yapabilir ya da pet egitimcisi alabilirsiniz.

10. 21 level altı oyuncular koruna nasıl kazanıyor? Mesela ben 15 levelim, nasıl kazanabilirim?

11. haritalarda kanlı diş tasarımları var ele geçirerek ( sanırım 15-17 koruna veriyordu) koruna kazabilirsin

12. Demirr

Demirr Guest

Selam,

21 seviye altındaki oyunlar VCM Kanlı Diş sistemi yada VCM Kar Fırtınası sistemlerini ateş ederek yada ele geçirerek koruna elde edebilirler.

İyi oyunlar

13. yeni çıkan vcmlerden belirli miktar kesilince admiral tarzı birşey çıkıyormu ? çıkıyorsa ne kadar vcm kesilmesi gerekir ?

14. birde 12/2 güvenli limanda yeni görev vericinin gemilerine rastlayamadım

15. Selam,

Admiral çıkmıyor, görev vericinin verdiği görevler de yakın zamanda eklenecek sistemler için.

İyi Oyunlar

ηємєѕιѕ bunu beğendi.
  16. peki teşekkürler kolay gelsin

☆Janissary☆ bunu beğendi.
  17. Demirr

Demirr Guest

Selam,

Sorunuz çözüme ulaştığı için konu kilitlenmiştir.

İyi oyunlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.