1300 kurabiye adam boşa gidecek!!!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TheWalkingDeath tarafından 13 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben kardanadam etkinliğine katılmadım, hediye hırsızınada katılamam, 2 parçayı kurabiyeyle alıp diğerlerinide takvim ve sandıktan kazancaktımki etkinlik başladı başlayalı 100lerce sandık açtım ancak parçayı bulamadım. Siz yetkililer buna her ne kadar şansınıza kalmış dersenizde ben inanmıyorum; her sene zorlanmadan çıkardığım parça neden çıkmaz... Neden açtğm her 2 sandıktan 1i 6 tane kış ışığı verirken açtğm 100lerce sandıktan parça çıkmaz! Sandıktan parça çıkmazsa herşey boşa gidecek demektir. Böyle etkinlik olmaz olsun sabahlara kadar uğraşıyorum çıkmıyor. Belli ki sandıkların içindeki parça drobunu 100de 90 oranında düşürmüşsünüz.. Lütfen şans işi demeyin gerçekten can sıkıntısı sadece.

2. Bu arada en az 300 sandık açmışımdır

3. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

sa

ben sizin açtığınız sandığın iki katından fazlasını açmışımdır. sabırlı olmalısınız çıkınca ekranda uyarı vermiyor sürekli kontrol etmelisiniz. Bence bu yıl bu şekilde ayarlanması daha da eğlence katmıştır . lütfen bann alacak mesajlardan kaçınalım iyi oyunlar..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Aralık 2013
    TheWalkingDeath bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.