13-1/14-1/15-1 Haritadaki Botlar Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve CriTiCaL05 tarafından 23 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. CriTiCaL05

CriTiCaL05 User

arkadaşlar gb1 serverinda oynuyorum drakir hrell keserek ufakta olsa kendime kar elde etmeye çalışıyorum bu sayende son zamanlarda baya gemimi geliştirdim geimim mükemmel olmasada 300 top 9 tane 8/8 kalem var 300 e yakında yetenek aktif ama şikayetçi olduğum birşey var ben oyuna ekstra paralar yatırıp paketler alırken günde 3-4 saat uğraşıp kasılırken bu botların gelip kasılması benim slotlarıma son vuruş atması emek hırsızlığı değilmi tr serverında oynamadım pek ama orada da durumun aynı olduğunu düşünüyorum bu hakkında birşeyler yapılması gerektiğini düşünüyorum.
    herkese iyi oyunlar iyi forumlar

psiqopath bunu beğendi.
  2. Supporta şikayet etmelisin bence sonucunu bilemem ama onun dışında sende bot peşinde dolaşıp son atış almalısın belki bota koyan adam gelir az kasmış deyip belki bir daha kullanmaz böyle bir ihtimal var mıdır bilmiyorum ama :D

CriTiCaL05 bunu beğendi.
  3. Selam,

Botlar sistem tarafından banlanmakta. Konu ile alakalı görüşlerinizi Fikir Havuzu ve Öneriler kısmında paylaşabilirsiniz.

Saygılarımla.

CriTiCaL05 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.