100k

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve demokrasikusu tarafından 24 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. daha önce sormuştum 150 tane 27.5luk alsam kaç vururum diye 2400 felan demiştiniz adam bi vuruyo 100k ben en azından 40 k vurmam için ne almam lazım hangi gülleyi kullanmam lazım artık 2k vurmak istemiyorum. paket almak istiyorum hangi paketi almalıyım?

2. 1. 100 bin vuran gemi ancak vudu topları yada 60 lık toplardan bazı günler ve yeni çıkan gülle ile mümkündür.oyuncu gemilerine ..sistemede bazen etkinlik günlerinde bazı güllelere daha çok hasar bonusu verir.ful elit topla biraz yetenek ve kale olmadan oyukla 4600 elitle 19 bin vurusun gülleyede göre değişir tabi

demokrasikusu bunu beğendi.
  3. 100k atabilmen için herseyin full olmasi lazim. full kale, 50 küsür yetenek, harita hasarları, full vudu topu ya da 5.seviye 30luk, %15-16 top hasari, kritik hasar taşı..... vs. Benim daha bunlar full değil 100k atamiyorukm yani çok ugrasman gerekiyorr. öyle hih diyince 100k atamassin

demokrasikusu bunu beğendi.