%100 sandık içeriği artışı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve »ÇİD«α∂αηαℓι~кяαℓ tarafından 12 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar bana bugün hazine sandıklarından çıkan ganimeti arttıran bişey gelmiş gerçekten çok iyi olmuşta acaba herkese mi geldi bide neyin yerine geldi öğrenebilir miyim acaba?

2. Minguinho

Minguinho Guest

Merhabalar,

Nereden ve tam olarak ne gelmiş biraz daha açık yazarsanız?

3. Bilmiyorum seyir defterinde geldiğine dair bir şey yazmıyor fakat desteklere girince 2059 gün hazine sandıklarından aldığın şeyler %100 artacak yazıyor gerçektende sandıklardan çıkan her şey arttı bu neden geldi acaba bir fikriniz var mı?

4. Şimdi geri almışlar :D sandık almıştım ben arkadaş niye geri aldınız yahu :D

5. Desteklerde sandıktan çıkan ganimet arttırıcı bişey olduğunu bilmiyordum geldiğine göre o biyerden satın alınabiliyor yada biyerden geliyor nerden geldiğine dair bi fikriniz var mı bakın aynı premium gibi destekler kısmında 2 kat ganimet arttırıcı yazıyordu şimdi geri almışlar tabi yazmıyor :D

6. Minguinho

Minguinho Guest

Merhabalar,

Bir hata olmuş ve bu düzeltilmiş bundan ibaret bizlik bir şey yok :) .

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.