100 kristal belası

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ZaGoR-SÖK tarafından 1 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ZaGoR-SÖK

ZaGoR-SÖK User

Öncelikle şunu merak ediyorum fikir havuzuna yazılan bir konu seafight tarafından kabul görüp oyuna dahil oldumu. Şimdide benim acizane fikrim:Yeteneklerde yeteneklerin geri çekilmesinden alınana 100 kristalin kaldırılmasını istiyoruz. Kalelerde 3 slot var. Karşılığında 6 adet farklı özellikli soltları geliştirici item var. İstediğimiz zaman kale slotlarını çekip istediğimiz özelliği koyabiliyoruz ve ücret ödemiyoruz. Aynı uygulamanın yeteneklerde de olması alınan 100 kristalin kaldırılmasını istiyoruz. Zaten biz oyuncuların yetenekleri çekmesinden seafightın zararı ne? Mazotmu yakıyorlar?

2. Aklına, fikrine, eline sağlık; ben de diyorum bir yerlerde eksik bir şeyler kaldı ama ne; gerçekten de gerçekleştirilmesi için çok geç kalınmış uygulamalardan biri daha, kocaman bir

+1

ZODİAC-DSF ve *_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  3. özkantr

özkantr User

++++++++1 sonuna kadar haklısın. heryerden sömürülüyoruz heryerden kısıyolar. barı yeteneklerımızı ıstedıgımız gıbı ıstedıgımız zaman degıstırebılelım

4. önceden 700 kristal alıyorlardı yetenek sıfırlamaya bencede ücretsiz olmalı

5. katılıyorum 100 kristal kaldırılmalı

6. Kazanması zor olan kristalin yetenek değiştirmek için bu oran ( 100 adet) yerine 10 adet daha mantıklı olur diye düşünüyorum.

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  7. Bencede kaldırılmalı yanlış yetenek veriyor almak için 100 kristal yani 30 bin inci yazık bencede alınmaması gerekiyor zaten bedava vermiyorlar kristali neden alıyolarki sonuna kadar destekliyorum kardeş konuyu açtığın için...

8. 10.000.000 altın olsun. etkinlik günü yetenkleri bozup zıpkına veremiyoruz bu yüzden canavar bile kesmiyorum. ya altın olsun yada 10 kristal olsun. 100 kristal çok pahalı.

9. Aynen bende katılıyorum geçen etkinlikte yeteneği bozdum 200 kristal gitti 100 kristal yerine kasmak için o kadar uğraşıyoruz bi yetenek bozmak için 100 kristal veriyoz lütfen bu konu için ilgilenilmesini rica ediyorum teşekkürler.

10. bende böyle bir konu acacaktım. 100 kristal kaldırılmalı.

11. NavySEaL

NavySEaL User

ahhh ahhhh yetenekten 100 kritali kaldırmalarını gectim su konudan sonra seninde belirttigin gibi inş kaler degiştirmeye ücret getirmezler :D:D
    NOT: evet seafight tan bu kadar umudu kestim.

12. Zaten bazı gemiler çalındığı zaman ilk olarak sürekli kristali harcatmak oluyor nasıl olsa toplar ve gülleler satılmıyor geriye birtek kıymetli kristal kalıyor onuda yeteneklerden yetenek sıfırlayarak kristalleri bitiriyorlar bencede ücretsiz olması çok iyi olur.

13. adminler nerde ?? 1 yıl olmus hala bu uygulama yok ???? benim gemim ezik ben çok yanlıs kararlar vererek yetenklerimi bosa harcıyorum ve ben geri dönüşüm için 100 kristal nerden bulacam ?? bi ses verin artık
    + 1 +1 +1 +1 +1 +1 +1

14. Gördüğüm en mantıklı fikirlerden bence gerekli yerlere iletilmeli sonuçta strateji yapmak için baya önemli pır için ayrı yetenek veya hız zıpkın için ayrı sandık için ayrı savaş ve kasmak içinde ayrı olabiliyor bence ücret kalkmalı.

15. Tamam bedava da yapmasınlar cuzi bir miktarla mesela 1.000.000 altın karşılığında sıfırlansın ya da 1.000 inci yapsalar iyi olur.

ZODİAC-DSF ve яoтαsız bunu beğendi.
  16. +11111111

ZODİAC-DSF bunu beğendi.
  17. tam destek

ZODİAC-DSF bunu beğendi.
  18. 100 kristal 30 bin inci demek kaldırılmalı.

ZODİAC-DSF bunu beğendi.