10 yıllık oyun hayatımda ilk defa soru soruyorum burda..

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve HaKaN- tarafından 31 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HaKaN-

HaKaN- User

Merhabalar kolay gelsin size birkaç kafama takılan sorunu soracam..
    Birincisi bende 90 günü aşkın %5 hasar geldi haritalardan vs. şimdi yengeç yapıuyorum %7 de ordan gelince ne olacak..
    İkincisi ise "Titanların Savaşı" adlı geçtiğimiz etkinlikte 101-250 sıralaması arasında ki gemilere ödül verileceği söylendi ben sıralamada olduğum halde herhangi bir teçhizat almadım bunun sebebi ne olabilir.. Sıralamada değilmişsiniz o zaman demeyin lütfen çünki son gün kontrol ettim 2 defa sıralamada kalmışım..

Üçüncü sorum ise "Kristal Nimeti" hediyeleri neden halen gelmedi kazanan takımda 5 turda 5 puan aldım fakat hediye gene ortalıklarda gözükmüyor gibi..

Dördüncü soruma gelince bokor kupasına atıyorum 10 15 tane fakat hiç bir şey gelmiyor en ufak birşey bile gelmiyor 1 havai gülle gelse diyeceğim ki şansıma bu çıkmış fakat ödüllere bakıyorum ve verme sayılarına hep stabil ve bana gelmemesine şaşırıyorum doğrusu..

beşinci sorum ise şu şekilde olacak kale indirimi ne zaman gelir kale indiriminin geleceğini belirttiğiniz gün "Titanların Savaşı" adlı etkinliğin bitiminde idi fakat daha önceden getirdiniz kale gününü peki etkinlik bitti ne zaman gelir tahmini olarak?

2. 1. %12 hasarın olur
    2. 101-250 arasına giren oyunculara verilen ödül sadece faz 2 içindi diğerlerinden ödül alamassınız.
    3.kristal nimeti hala pek çok kişiye gelmemiş hafta içinde açıklama yapılacağı duyruldu.
    4. bokor tamamen şans işidir mesela benim bi arkadaşıma ilk attığında libra çıktı dediğim gibi tamamen şans.
    5.kale indirimi daha yeni geldi heralde 1,5 - 2 at beklememiz gerekecek

HaKaN- bunu beğendi.
  3. HaKaN-

HaKaN- User

sağolasın yardımın için dostum

4. GAYRET

GAYRET User

%12 hasarın olmaz, hasarın %7 olur, normalde %12 olması lazım ama bence %7 kalıyor.

HaKaN- bunu beğendi.
  5. ilk olarak %7 yi kullanırsın %7 bittiğinde %5 e geçersin gününde bi eksiklik olmaz ama 90 günüm var diyosan 90 dan devam eder.

HaKaN- bunu beğendi.
  6. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

butun bu sorulariniz cevabi supportadir ayni sekilde oraya yaziniz!

7. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

1. %7 aktif olacak ve süresi bittiğinde %5 devreye girecektir.
    2. Etkinlikte 101-250 arasındaydım diyorsunuzda hangi kısımda bu sıralamaya girdiniz önemli olan bu.
    3. Sorunuzun cevabı hali hazırda duyuruldu
    4. Bokor şans işidir. 10-15 tane az bir rakam yüzlerce atan kişiler mevcut dolayısıyla onların şansı daha yüksek oluyor
    5. Kale indirimi yeni çıktı ve yeniden ne zaman çıkar bilemeyiz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.