10 yıl sonra geri döndüm

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve FethiyeliKaptan tarafından 27 Ekim 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar merhaba herkese iyi günler iyi eğlenceler dilerim. Ben oyunun ilk çıktığı zamanlardan itibaren oynuyorum bir kaç sorunlardan dolayı oyunu bırakmak zorunda kalmıştım TR3 serverinde devam ediyorum şuan belki hatırlayanlar çıkar o zamanlar(yaklaşık 10 yıl önce) BTA - SF gibi alyanslar vardı. Ben de dün tekrardan hesabıma giriş yapıp tekrar oyuna dönmek istedim ama çok fazla hemde aşırı geride kaldığımı fark ettim oyun çok fazla gelişmiş (o zamanlar 20k vurunca biz o kişiye full+full derdik) şimdi ise 20k hiç bir şey olmuş çerez resmen :D

Asıl konuma gelmek istiyorum;

Çok fazla detay eklenmiş ney nedir bilmiyorum forumu da kurcaladım ama bir kaç bilgi edindim yine de ben tam anlayamadım toplarım aşırı güçsüz kalmış durumda mağazada All Hands on Deck paketi mevcut ondan 2 tane almayı düşünüyorum ama hangi top en iyisi bilmiyorum Burç topu ile Derebeyi topuna çok iyi deniyor hatta yıldırım daha iyiymiş kafam karıştı. Özetle hem bir filo arayışındayım (filo arama kısmı vardı forumda kaldırılmış sanırım bulamadım o yüzden özür dilerim yönetimden) hem de oyunu bana özet geçebilecek yardımcı olacak kimse var ise çok sevinirim.

İyi eğlenceler korsanlar.

2. haticemmmm

haticemmmm User

İstediğin konu ile alakalı istediğin kadar soru sorabilirsiniz.Tekrardan hoşgeldiniz.İyi oyunlar dilerim.

çapkınkorsan bunu beğendi.
  3. Çok teşekkür ederim şimdi öncelikle toplardan başlamak istiyorum Burç topu mu yoksa Derebeyi mi ? ve ayrıca dediğim paketi alsam yeterli olur mu ?

4. -LegenD- bunu beğendi.
  5. bende en son bıraktığımda vudu topu vardı :) tavsiyem ana gemin ile güvenli limandaki görevleri yap en azından topların dünya yaran olur. zamanla etkinliklerle burç sonra da derebeyi yaparsın. başta atlantise yönelebilirsin inci için iyi kaynak kaleleri vs toparladıktan sonra gemi ile etkinliklerde takılırsın.

6. kafana göre para yatırma oyun bırak 10 seneyi 2-3 sene önce bırakanlar bile dumura uğruyor adam gibi sana yardımcı olacak bi filoya gir yabancı dil varsa işin daha kolay çünkü tüm oyun tek sv oldu tsden yardım alarak paket falan al diğer seçeneği de sana ts de söylerler burda dillendirince ban atıyolar

7. Size ilk tavsiyem, para yatırmadan önce oyun sürecine hakim olmanızdır. Şu anda belirli bir top kapasitesine ve iyi bir kasılma gücüne sahip olabilirsiniz, bu da kısa sürelerde mümkün olabilir. Oyunun daha yeni haliyle daha iyi bir anlayış geliştirdikten sonra yatırım yapmanız sizin için daha iyi olacaktır. Bunun dışında, sorunuza gelirsek, şu anda en güçlü top Yıldırım Topu'dur, ardından Derebeyi ve sonrasında Burç Topu gelmektedir. Yıldırım Topu paketlerde satılmıyor, bokor gibi yerlerden elde ediliyor şu anda. Ancak Derebeyi ve Burç Topu, paketler aracılığıyla satışta ve etkinliklerden kısmen elde edilebilir. Paket almayı düşünüyorsanız, market kısmından kategorilerden başlangıç paketlerini seçin, ardından en yüksek fiyatlı pakette 100 adet Derebeyi ve 100 adet Burç Topu bulunuyor. Seviyelerini hatırlamadığım için eklemiyorum, onu siz kontrol edebilirsiniz. Şu anda bu paketten 2 tane alma hakkınız var ve bu paketlerden 2 tanesini alırsanız ortalama 1200 TL civarında bir maliyet oluşturur. Bu, size mükemmel bir başlangıç sunacaktır ve unutmayın ki bu fırsat 40 seviyeyi geçtikten sonra kalkacaktır ve bu fiyata bu tür bir içeriğe sahip bir paket bir daha karşınıza çıkmayacaktır.

Son düzenlenen: 29 Ekim 2023
    »ƘƛƊ«|gσѕнт| bunu beğendi.
  8. Bir alyansa gir oyuna yeni başladım parada yatıracam en kısa nasıl güzel bir gemiye sahip olurum de daha hızlı yardımcı olurlar

9. cok naziksizn h ü r

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.