%10 hasar azaltmalı tasarım

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve тяαвzση●z∂z●61 tarafından 22 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

%10 hasar azaltmalı tasarım satışa sunulsun mu?

1. Evet

oy sayısı 62
    58,5%
  2. Hayır

oy sayısı 44
    41,5%
  1. Benim ve bir çok arkadaşımın gemisinde %10 hasar azaltmalı tasarım yok. buda oyun içi ws lerde çok büyük eksiklik olacak. o etkinligin tekrar çıkması ve alınması lazım bence.
    bu etkinlik gelme eger tekrar tasarım çıkmazsa bile en azından %10 hasar azaltmalı bir tasarım makul bir fiyattan satışa sunulmalı bence. mesela zapata gibi ama sadece özelligi %10 hasar azaltma olup 20tl ye sunulsa ben kendi adıma alırım ve çok sayıda alım gerçekleşecegine eminim

2. kesinlikle haklısınız benimde bu tasarımım yok. bu kilometre taşı mevzusu açıklandığında ilk aklıma gelen bu tasarımdı. şu anda bundan kıymetli tasarım olmadığını düşünüyorum.
    ve hiç değilse bu etkinlikte karaborsa da hem bu tasarım hem de spectra tasarımı çıkarılmalı (spectra ya sahibim. olmayanlar için yazıyorum)

Forumiçinaçtıgımgemi bunu beğendi.
  3. kesinlikle cıkmamalı oda onun avantajı her oyuncu herseyı ele gecırememelı zaten bı ozellıgı kalmıyor oyunun. örneğin o ender gorunen tasarımları koysalar herkez almazmı ozaman ne değeri kalıcak bazı seylerın

4. o zaman siz bana şu cevabı verin. benim parayla ile aldıgım gülleler neden kod ile veriliyor benim para yatırıp aldıgım bp tasarımı neden %18 lik bokor alanlara ekstra olarak verildi benim para yatırıp aldıgım bokor kupası için vudu kutuları neden kod ile verildi onlar benim para yatırıp sahip oldugum şeylere tamamen bedavaya sahip oldular bende onların bedava sahip olduklarına para ile sahip olmak istiyorum.

5. **hakant**

**hakant** User

size 100 verildiyse bize 10 bile verilmedi ...

6. Katılıyorum kesinlikle çıkmalı bende alırım

7. memo7193

memo7193 User

bencede çıkması gerekli 1e1 ws lerde çok yardımcı olacak bir tasarım

8. trabzon a katılıyorum kesinlikle olması gereken bir tasarım eskiden bir işe yaramıyordu ama şimdi keisnlikle gerekli

9. brushfield

brushfield User

%10 küçümsenecek bir rakam değil kesinlikle çıkmalı

10. raizo

raizo User

bendede yok tasarım ve oyunu oynayasım kalmadı ben para yatırdıgım halde parasız oynayan birinden neden %10 daha fazla hasar alayım ki

11. bende fark yaratacagını düşünüyorum. bende çıkarsa kesin alırım

12. ufuk67100

ufuk67100 User

bu tasarımın olmayan hesaplara bir şekilde satılması yada kod olarak kullanıcılara verilmesi bu geliştirmelerin eşit ve adil şartlar altında olmasını sağlar bu sebeple bunun satışa sunulmasını istiyorum

13. spectra olmayanlar için çıkarıldı mesela. bu daha önemli sandık yoksa legbaya yetenek verirsin olur biter bunda yapabilecek birşey yok satışa sunulsa alacak kişi sayısı bence çok fazla olacaktır.

14. bencede satılması lazım alan elbetteki olacaktır sonuçta seafigth ta kazanacak oyuncularda

15. DUMAN

DUMAN User

Niye satılsın,önceden alanlar tasarımı keserek elde etti.Tekrar alınması için pazara sunulsun yada haritalara alınması için tasarım atsınlar

16. Brutal28

Brutal28 User

bende var ama katılıyorum ;)

17. zaten oy vermeyenlerin tamamı olanlar neden eşit olsun istemiyorlar ben o kadar para yatırıyorum oyuna 170 vudu topu var gemimde 50 vudu olan kişi ile aynı vuracaksam birbirimize ne anlamı kaldı öyle değil mi

18. zamanında alsaymıssınız??? herkes eşit olamaz bu oyunda. olmamalı da zaten.

erdiko ve A~Y_уσℓ∂αş_TC bunu beğendi.
  19. zamanında alsaymıssınız diye birşey yok ben o zaman oyunda yoktum ben biraz geç başladım oyuna diye neden diğerlerinden fazla hasar alayım ki

20. e kardeşim ben o kadar ugraşmısım gemime o kadar yatırım yapmısım neden ben geç başladım diye fazla hasar alıyım? o zaman neden spectra satışa sunuldu kara borsaya koyuldu onada kaçıranlar içindi sonra jotnar peti onun içinde birsürü konu açıldı tekrar %15 hasar azaltmalı pet verildi bu tasarımında verilmesi yada satışa sunulması kesinlikle gerekli