10.Doğum Günü Etkinliği - On Yılın Partisi.

Konusu 'Eski Duyurular ve SSS' forumundadır ve Bigpatron tarafından 16 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. video atılmış mini oyun için orda tentaları yoketmek için npc yi orayaçekip ahtopotun etrafındaki 4 tentayı kalkan oluşturan,kestiğim halde kalkanlar kaybolmuyor 3 kere girdim aynı hatamı var böyle olunca hem çok vakit kaybı çok gülle.genelmi bu.normalde 35 40 vuracamız ahtopota 8 8.5 delirdim bitene kadar:D

2. manku

manku User

video nerede bulamadım ben

3. Bu harita nasıl bitiyor. deneme sürümündeyim ve büyük ahtapota yüksek sıkmıyor. Bir saat oldu, bilgisayarı birazdan yere çarpacağım. Acil yardım :)

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  4. genel sorular kısmında (ETKİNLİK GÖREVİ AHTAPOTUN GÖLÜ)ordan bakarsan video var paylaşılmış mini oyun nasıl oynanacağı hakkında.

5. Alt tarafı en fazla 10.000 Ahtapot Zehri Güllesi için mi bilgisayarını yere çarpacaksın, değmez.

6. Bu saçma etkinliğin ilk bölümünde 30 k inciyi rahatlıkla alıyorduk. dün oyuna giremedim. bugün baktım, görev verici çok fakat ortada dişe dokunur bir şey yok. Belki sonraki adımda bir şey var diye umuyorum. Yoksa çıkayım inden. Katlayıcım bitecek, biraz daha pırıltı yapayım!!! Resmen saçmalık.

7. madem etkinlik çıkarıyonuz iyi bişey olsun kaçıncı ama bu

özkantr bunu beğendi.
  8. özkantr

özkantr User

resmen oyuncuyu oyundan nasıl daha da soğuturuzun hesabını yapmışlar ve böyle bir etkinlik yapmışlar

9. aynı fikirdeim:D

Sanane_Halil bunu beğendi.
  10. hahahhaha:D

Sanane_Halil bunu beğendi.
  11. çarp gitsin:D

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  12. Çarpmadım ama 21/1 de oyukla şöhret kesmeye karar verdim. hiç değilse altın yüksek olsun :)

Sanane_Halil ve *_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  13. özkantr

özkantr User

isabet petini tak. isabet taşını tak. barut açık olsun. şarapnel yağmurunu da aç. o zaman 9-10 bın vurursun. ama 5bın gulle alabıldım. hiç uğraşma. 3 GUN DINLEN sonrakı bolumde gecede oyna arayı kaparsın :D

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  14. dogru karar .. bende özel oynuyorum napim:D

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  15. özkantr

özkantr User

Selam Korsanlar

Mini haritadaki hata bilinmektedir ve bu hata yarın düzeltilecektir.

Seafight Ekibiniz

bu hatadan dolayı madur oluyoruz. ya yuksek mıktarlı gülle kodu verilsin yada 250 bın ıncı kodu verılsın. sınır stres katsayımız arttı :;(​

16. Son zamanlarda okuduğum en güzel öneri :)

17. Benim oyunda 7. günüm 3 arkadaş oyuna başladık.
    2.Haritaya çıktığımızda sorunlar başladı aşırı derece güçlü arkadaşlar 2.haritada güzel savaşıyorlar ''Yeni oyuncuları avlıyorlar''.
    Zorlanmaya başladık 10.doğum günü etkinliğini duyunca sevindik fırsat sandık.

Çok fazla MMORPG ve BROWSER oyunlar oynadım ve oynamışsınızdır.
    Genel olarak etkinliklerin ''En büyük para tuzağı oyun bile olsa''Etkinliğin amaçları yüksek seviyeli arkadaşların eğlenmesi
    Ve yeni oyuncuların %20likte olsa hızlı gelişim göstermesi yanlış anlamayın herkesin bir emeği var ama sistematik olarak genel açıdan her oyun yeni oyuncuyu göz ardı etmez. Olabilir sıkıntı yok seçimler farklı olabilir bunu anlayışla karşılıyoruz

Buraya kadar her şeye anlayış gösterebilecek olgunluktayım fakat
    3 tane İttifak salonundan 10 altına alınan gemiyle oyuk gülle ile 1500 vuran Konfeti cephanesiyle 35 - 40 bin arası vurup Oyuna alışmaya çalışan ve Oradaki uçuk farkı %1 azaltmaya çalışan yeni oyuncular var.
    Sizin 5 vuruşta kestiğiniz pieri 3 kişi 40 atışta kesmeye çalışırken hem oyuncuları hem de emeklerini yok eden ''Egolu arkadaşlar'' Birilerine bir şey ispatlamaksa amacınız buyurun yüksek haritalarda kendinize denk yada bir şey kaybetmeyecek kişilere bunu yapın
    Tentecal bile kesemiyoruz inci yok konfeti cephanemiz yok bir gün önceden görevden gelen 10.000 cephaneyle bir şeyler yapmaya çalıyoruz bizi kesin bpnizi alın tabi ki de hakkınız ancak ''İnsanlık düşeni dahada düşürmek'' ise size yakışanı yapmaya devam edin.
    Korsanlık oyunu gayet normal evet normal ama 3 kişinin zar zor kestiği bir npcyi çalmakta çok kötü bir şey size göre haksızımdır belki ama empati kurmak zor değil.
    Lütfen şartları değiştirme imkanınız varsa son vuruş olayını değiştirin.
    Yeni oyuncuların %1 bile gelişim gösteremediği etkinliğiniz için teşekkür ederim. Doğum gününüz kutlu olsun

яoтαsız nickli arkadaş sizin gibi arkadaşlarında bizim gibi yeni oyunculara verdiği destek için teşekkürlerimi sunuyorum sana
    Senin gibi karakterli insanlarla oyun oynamak bir nebze daha güzel hem hakkı hem yeni oyuncuları savunan yorumların için gerçekten teşekkür ederim ''Güzel insan'' !!

Son düzenlenen: 21 Mart 2016
  18. Üstâd, kim olduğunu bilmiyorum; ama bu müthiş mesajında bana böyle güzel bir bölüm ayırman ve beni böyle ithâf etmen inan bana tüylerimi diken diken etti; gerçekten, çok sağol; mesajının tamamı için eline, fikrine sağlık; F2P olduğuna oyuncularını bir türlü inandıramamış, gelişmenin de o denli zor olduğu bu oyunda umarım ben ve benim gibi oyunculardan ihtiyâcın olan yardım ve desteği mümkün olan kısa sürede alabilirsin, kolaylıklar diliyorum dostum.

VORSİ(§•ƒ) ve NathanielBoztas bunu beğendi.
  19. rotasız alt hesabınmı :D kendi kendine msj mı atıyon bizi neden tebrik etmiyor :D seni övmüş övmüş bitirememis. hpotter duymasın :D kesin laf atar

20. İp adresimi ve üyelik tarihime dair her şeyi paylaşabilirim 1. sayfadan 10.sayfaya kadar tüm yorumları okuyan bütün yeni oyuncular bu mesajı yazabilecek insanlar.

VORSİ(§•ƒ) ve яoтαsız bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.