1 ve 5 LEVEL ARASI HARİTALAR

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve CEZALANDIRICI tarafından 20 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Ben şimdi bu oyuna başlayalı 1 ay falan oldu.1 level olarak basladıgım hesabımda korsanlık gorevlerını ve lewel atlama gorevlerını yaparak .oradada denıldığı gıbı (YENİ HARİTALAR KEŞFET) yazısına kanarak lewel atladım fakat gel gorkı 2 den 5 harıtasına kadar sıstemler aynı bu nasıl yenı harıta keşfetmektır anlamadım.yok bu oyunda 20 lewel olma sartı varsa bunu oyuna baslarken GİŞ kurallarına yazın.ben bu oyunu 5 level olarak oynamak ıstedım vede ıstıyorum.yetkılılerden rıcam 4 ve 5 lv harıtalara altın kasılacak yenı bır sıstem gemısı atılsın.6 saat onlıne olupta ful bır gemıyle 6 saattte 1 mılyon oyuk gulle kasılıyor.bu cok üzücü ve zaman kaybı.arkadaşlar sızlerde benım gıbı 5 lewel olup benım gıbı dusunuyorsanız destek verın.

Son düzenlenen: 20 Şubat 2015
  2. oguz

oguz User

gel venezuela gel :D

3. VENEZUELA NE ALAKA??

4. oguz

oguz User

neden bir oyuncu 5 lvl kalmak ister ki?

5. 20 level de 7 yıl oynadık bu oyunu ne anladıkki

6. oguz

oguz User

bilemem ben ne anladığını herkesin amacı farklı kimisi sıralama oynar kimisi 20-1 i hedefler ama ben 5 level kalmanda tek bir amaç seziyorum ama boşver en iyisi o şekil :D

not: HaYaT ÇoK PaHaLı ;)