1.Seviye Vudu Topu !

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve •Pคşค_ЦĿЦ™• tarafından 11 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar 1. seviye vudu topu yapanlara soruyorum. Gemi özelleştirmede 1. seviye vudu topunun üzerine fareyi getirdiğinizde bilgi olarak ne yazıyor? Elit cephanede 29 puan hasar mı yazıyor? Bir de atışlar yükseliyor mu, yoksa vudu topu sayısı düştü diye azalıyor mu?

2. O zaman vudu topu full olmayanlar geliştirme yapmamalı. Yaparlarsa vudu topları azalacağı için daha az vuracaklar. Yani kaş yapayım derken göz çıkartacaklar :)

3. Aynen ben bi gazla girdim oyukla 7000 vururken 4500 e düştü:((

4. Bencede gelistirmeyin dursun bakalim gelistiren arkadaslarim buyuk olcude bi hasar artisi yok diyolar fark edilemeyecek bi hasar artisi var yani ufak

5. 29 yazmıyor ondan ayrı olarak +4 yazıyor 25 bi yerde 4 bi yerde ufak dediginiz full 1. seviye olunca 5k artış oluyor bence hiçte ufak değil :) 5. seviye demek 25k demek :)

EŞKIYA.

6. +30 hasardan +34 hasara cikiyor elbette artış olacak. Ama bunu 10 veya 20 topla anlayamazsin.

7. tüm toplarınızı 1 sev yaptgınızda 1200 vurus artısı olucaktr saygılar :))

8. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

genel sss kısmında sabit konuda ayrıntılı şekilde yazmaktadır kontrol ediniz lütfen

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.