1.5 milyon inci

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve «ßěÝаžÝaŁaŃ» tarafından 12 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. arkadaşlar 3 senedir oynamıyorum oyunu. oyun çok değişmiş 10lwl 6. sınıf bir gemim var içinde 1.5 milyon inci var yeni toplar gelmiş baya değişiklik olmuş bu incileri en mantıklı nasıl kullanabilirim?

2. sabret amiral top yoksa amiral top al bence

3. şuan en iyi top amiral top mu?

4. kaib0rn

kaib0rn User

menzil olarak ve atış olarak en iyisi amiral topu 27.5 la aynı ama ep veriyo fazladan o yüzdn amiral al

5. grmdn

grmdn User

millet amiral topu kristal harcayıp 30 luk top yapıyor sen 30 luk top al arkadaşım

6. kaib0rn

kaib0rn User

30 luk top amiralle aynı zaten 30 lukta alsa kristal basıcak sonucta kritik için fark etmiyo

7. hacım amiral al ep veriyor en azından canın sıkılırsa araya 30 luk karıştır ;) :D

8. özkantr

özkantr User

pazar ındırımı cekmeden hıcbısey alma. amırallerı fulle daha sonra etkınlıklerde kastıgın fazla ruhla 30luk alırsın.

9. pazar indirimi 2 inci daha az veriyo, bu cuma süper bi etkinlk olcakmış

10. 3.5 liraya 7 günlük pazar indirimi var onu al sonra amiral toplarını al. oyuk güllede sıksan farketmez elit puan veriyor tecrübe puanı veriyor. 15 lvl ol. elit puan ile yeni sınıf atlarsın. artık gemilere özel taş konuluyor hasar defans vs vs . 27. sınıf olursun elit puan kasarak. etkinliklerde ruh karşılığı 30 luk top al kristallendirme. kale indirimi cıktıkca kaleleri güçlendir. rampayı 6 la. orta direkten de hasara ve isabet e verirsin. tr 2 oynuyorsan gel yardımcı olayım. TiryakiHasan gemi ismi

11. teşekkür ederim arkadaşlar

12. İlk önce amiral topu al.
    Etkınlıklerde ruh kasarak 30luk top takviyesi yap gemine
    Ayrıca yeni sistemde yuvalar var o yuvaları etkınlıklerde felan inci kasarak yaparsın rahatca
    kalelerde rampa- sekstant- barutluk-top deposu-bodoslama-salma omurga kombinasyonuyla ilerle.
    Daha fazla sorun olursa yaz cevaplarım

13. bana soracak olursaniza top deposundan sonra hız a değilde savunmaya yönelmesi daha iyi olur. Çünkü hizli gittikten sonra rakipten 40 50k yemesi bir seyi değiştirmez. yavas gitsin daha az hasar alsin daha mantikli

14. özkantr

özkantr User

etkınlıklerde hız onemlıdır cunku atılan ana gemıye hızlıca gıtmek gerekir :D ben önce hızları actım. ıncı bırıktı hasar azaltma kalelerını de acacam