1-5 Level Oyunculara TILSIM HARİTASI

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve eshan tarafından 20 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Brutal28

Brutal28 User

Bence Level in tecrübe puanına göre artması lazım sınav yapılmadan

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  2. BüRKüT*

BüRKüT* User

Olay levelle alakalı bi durum değil.level sınırlandırması çok yüzeysel bişey.çizgisi çok daha belli olan oyuncunun insiyatifi dışında bi sınırlandırma gerekiyor.öbür türlü adam nekadar güçlü olursa olsun 15 levelde bırakıp ışığı domine edebiliyor.bi sınırlandırma olacaksa rütbelerdeki gibi puansal bazı hesaplamalarla olmalı.ozaman birmiktar güç eşitliği yaşanabilir.hatta level sınırı yerine direk rütbe sınırı olsa bile şu lvel sınırından daha doğru bi ayarlama olur.rütbeleri 3 e bölersin,en alt gruba bi harita,orta gruba ayrı harita,üst gruba farklı kasılma haritası oluşur.özel günlerde buna göre ayarlanır.öbür türlü sırf ışığa girmek ve etkinliklerden faydalanmak için lwlini 15 de tutanlar var.

BarbarosVeysel.47 bunu beğendi.
  3. o zaman tecrube puanı kasmanın zor olması gerekır oyunda tecrube puanı kasmak kadar kolay bısey yokkı oyuncunun gemısı bos fakat tp sı mılyarı bulmus o kısı yukarı harıtalarda ne yapacak sureklı batar. tecrube puanı ıle deıl oyuncunun yetenegı gemısının top durumu kale levllerı vs gıbı gemı gelıstırme ıle alakalı olmalı bos gemının 24 lvl de olmasının bı mantıgı yok o oyuncude bos gemı ıle 24 lvlde sureklı batmaktan sıkılır oyundan zevk alamaz ama gemısı guclenınce oraya cıksa oda zevkını alır. yanı lvl sıstemı otomatık atlama olmalı fakat tcrube puanı ıle deıl farklı bır sıstemle olmalı

4. BüRKüT*

BüRKüT* User

ben tecrube puanı demedim zaten rütbe dedim.Tavernada en alttaki kısımdan bahsediyorum.buna göre bile bi sınırlandırma olabilir.lwlden daha etkili olur.yahut bunun için ayrı bi sistemde getirilebilinir aynı rütbelerdeki gibi.misal yetenek sayısı,kale sayısı,kp miktarı ve rütbe sayısının harmanlandığı puan sistemi olur buna göre gemilerde kendi seviyelerine göre 3 farklı kasılma haritasına girer.ayrıca etkinlikler buna göre ayarlanır lwl sınırı ortadan kalkar.
    atıyorum 0-50.000 puan arası şuanki 1-5 lwl gibi
    50.000-150.000 puan arası 6-15 lwl gibi
    150.000 ve sonrasıda 16 ve sonrası gibi olur.

5. en ıyısı savas puanına gore olmalı eger gemı full olsa bıle oyuncu sadece kendısı kasılması ıcın tılsımı kullanacaksa bıırılerını batırması gerekır batırmıyorsa zaten dıger oyuncuarada zararı olmaz bp yukseldıkce oyun o kısı ıcın daha zorlu rakıpler cıkarır karsısına .. en mantıklısı bu olur bence

6. beklediğim konu :) 5 level olarak evet işimize iyi yarar fakat birçok kişinin 2. gemi olarak 5 level gemisi var ki aylarca botta evet bende isterim bize göre ışık gibi tılsım olsun lakin bu seferde botcular kaynayacaak ve yine biz kasılamıcaz oyunu tek başıma oynayan birisiyim ki böyle bir tılsım gelirse herkes bi gemi açıp bota atıp kasacak nasıl olsa bir emek sarf etmeyecek otomatik kasıcak onlar 2 3 ayda fulliyecektir ondan sonra 5 level tılsımını hakimiyetleri altına alıcaklar yine benim gibi tek yada yeni başlayan oyunculara yaramıcak içerde kimse kimseye sıkamasın diyen arkadaşların 5 level gemisi bile yok bunun istemesinin sebebi bota atayım kimse sıkmasın kassın çok manidar bi istek hadi diyelim seafight yönetimi botcuları önemsemedi ki önemsemiyor 7 senedir bota çözüm getiremediler kuru tehtitlerden başka bu sefer ışık gibi olucak ben npc bulamıyorum girince bulsamda 3 kere sıkıyorum botcular kesip gidiyor haritada yana yana npc arıyorum eğer böyle olacaksa hiç olmasın yeteri kadar 5 level botcu gemi varken bunun sayısını 10 katlamanın anlamı yok derim.He güzel bir sistem geliştirirseler yada botu yok ederlerse o zaman olabilir yoksa tp ye göre elit puana göre level atlatmak olmaz ben tek oynadığım sürece 5 level kalıcam beni zoraki yukarı taşımaları demek sürekli batmam demek umarım güzel analiz edilip yenilik gelir.

7. yumi

yumi User

belli puana gelince level atlatmasın sadece bir üst tılsıma yükseltsin tp ye göre olması mantıklı çünkü npc ler tp veriyor. oyuncuda belirli tp ye kadar bi zahmet gemisinide geliştirsin. ister 25 level olsun isterse 5 level karışan yok.

8. Somberlain

Somberlain User

Bi kaç yüz kere daha solemek lazım ama yine yazayım 1 aydır banlıydım doğruyu soleyince dokuz köyden kovuyolar cidden. Olması gereken alternatif sistemler ,yeteneğe kaleye altın ile kasılabilcek sınırlı sistemler bütün hepsi sıra sıra yüksek meblada inciler ile çıktı fark açıldı kapanmak bilmiyor. En iyiye ulaşmak için gene inci gereksin ona bi şey demiyoruz zaten. Ama inci olmadan bu farkın açılması niye ? Önce kasalım altınımızla sonra cebelleşicek seviyeye gelelim. Yeni açtığın gemiyle topları fulle 25 lik gir bakayım ışık tılsımına ne oluyor. 600k can 10 k oyukla girenler yazmasın lütfen komik oluyor.

9. bence olmasın çünkü 5 lvl olup 70 yetenekli birsürü gemi var sadece kasma amaçlı yapılan gemiler bunlar.. savaşma kas sonrada sat :D

10. aynen katılıyorum 5 lvl de zaten o kadar rahat kasıyolarki hiç gerek yok bencede.. 70 yetenek kaleleri full bi gemi neden duruyor 5 lvl de demi?yeni bi tılsım olursa bu 5 lvl gemiler asla lvl kasmas.. bence gereksiz

11. ربيع

ربيع User

bnce mantıklı 2-5lwl tılsım haritası yapılması
    Sayın admin bu fikri yapımcılara nasıl gönderebiliriz ?

12. 5 lvl olan herkes kabul eder ama mantık hatası var burda seafight zaten herkesin lvl yapması için uğraşıyor. siz diyorsunuz ki 5 lvl kadar tılsım hadi yaptı diyelim dolu 5 lvl gemisi var bir sisteme 10 kişi sıkar... sistem 100 inci verecek 10 kişi sıkarsınız .aşağıda zaten inci kasmak için ahtapot kolu var ordan kassanıza incinizi günde 100 tane vursanız 20 bin ile 25 bin inci eder ondan sonra admiral sinclare var 1000 inci veriyor yanlış hatırlamıyorsam ondanda 25 tane kesersiniz günde temiz 50 bin eder