1-5 Level Oyunculara TILSIM HARİTASI

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve eshan tarafından 20 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. eshan

eshan User

yeni bir fikrim var arkadşlar 5 level oyunculara özel ışık tılsımından biraz daha kolay tılsım haritası yapılabilir bununla ilgli düşünceleriniz nelerdir.

2. ve savaş olmaması şart sadece npclere sıkılmalı

3. Bencede olsun ayrı bir tılsım ben 22 lvlim ama yeni başlayan bi oyuncu için iyi olur kolay gelsin .....

4. Captain.

Captain. User

1-5 Arasına harita koyarlasa tamam güzel yeni başlayan oyuncular düşünülecek güzel olur fakat bunun suistimal edilme şeklinide düşünmeniz lazım adam açar gemiyi yapar 5 level koyar tılsıma 7-8 ay inci kasar ne saldıran var ne birşey hiçbir derdi olmadan haritadan çıkar yapar gemiyi 15 ışığa geçer ne olacak bence yapılmaması gereken birşey ayriyetten şirketin gelirinide ciddi anlamda etkileyebilir yapılacaksa bile çok mantıklı bir sistem ile gelmesi gerekli ki suistimal edilemesin.

5. Sen hayırdır seafight ekibinden misin ? Her konuya ayrı bir mualefet ? Şirket gelirini ciddia etkilermiş sen bu adamların ne kadar kazandığının farkindamisin ? Suistimal gelince sen tılsım daki botları görmüyor musun haritalar dakinleri , gelişi güzel yazmak için yazma alttaki adam kafasını kaldıramıyor belkide sende 2 lere inip gemi batırıyorsun. Aklına ilk geleni yazma oku düşün sana mantıksız ise mantığı bozmaya çalışma

6. bence 1-5 leveller için ayrı tılsım olmalıdır

7. ●ђр●

●ђр● Guest

Bir şey söyleyeyim buraya açılan konulara sadece destekleyenler yorum yapmaz. İsteyenler oldugu gibi karşı çıkanlar da olabilir ve hakaret etmeden ya da saygısızlıkta bulunmadan istedikleri yorumu yapabilirler bunun için ekipten olmaya gerek yok.

8. Elbette isteyenler ve istemeyenler olacaktır. Ama bir insan her konuya bu denli yaklaşımın da bulunması da doğrumu burda göz boyamanın anlamı yok. Sen forum çalışını olarak gelir giderle işin yok ki oyuncunun bunu düşünmesi ne kadar saçma :) herneyse herkez farkı kapıdan bakıyor hiç kurulmuyayım boşuna hadi eyvallah.

9. Captain.

Captain. User

İstediğimi istediğim gibi yorumlarım istediğimide düşünürüm evet şirket geliri etkiler etkilememeli oynadığım oyunun sahiplerinin zarar etmesini neden isteyim ? Oyun free 2 play gidip 10 kiloluk top alıp 5. sınıf gemi ilede oynuyabilirsin yada parasını verirsin istediğin gibi oynarsın o senin mali durumuna bağlı kimse sana zorla kalkıpta gel burada oyuna bu kadar para ver demiyor kimse kalkıpta vudu toplarını fulle gemiyor kimse kalkıpta abonozda al fildişide al incide çek gemiyor sen kendin çekiyorsun eğer bunları çekmek seni rahatsız ediyorsa çekmeyeceksin elinde olan gemiyle oynayacaksın oyuna girmek paralı değil sonuçta madem beğenmiyorsun 1-5 arası oyunculara tılsım istiyorsun bu sistemin adam gibi yapılması gerekli ayrıca o tılsım açılsa ne olacak gene botlar gelecek ne fark edecek.

''Elbette isteyenler ve istemeyenler olacaktır.'' ben istemiyorum demedim olacaksada çok sağlam bir sistemle gelmeli dedim.

Ayrıca sen oynadığın oyundaki şirketi zarar etmesini batmasını mı istiyorsun buda çok garip hem adamların yaptığı oyunu oynayacaksın hemde kâr etmesinler diye düşüneceksin yaklaşımın çok garip.

2' lere inip gemi batırabilirim madem batmak istemiyor oyunda PvE haritasi mevcut o player gidip 1-1 1-2 1-3 1-4 haritasında oynayabilir. Tekrar dediğim gibi oyun free 2 play fakat madem batmak istemiyor parasını harcayıp gemisini güçlendirip oynayabilir ben madem harcayıp güçlendirmişim oda güçlendirsin güçlendiremiyorsa eğerki mâli durumu yetersiz ise o zaman gemisini olduğu gibi kabul etmek öyle oynarak zevk almak zorunda.

Aklıma ilk gelenide yazmıyorum madem bana mantıksız geliyor, mantıksız geldiğini neden açıklamayayım bu postun altına sadece konuya '' Evet kesinlikle olmaları yürü be dostum be sen olmasan bizi kimler düşünecek '' diyen insanlar mı gelmeli benim yaklaşımım bu beğenirsin beğenmezsin orası beni ilgilendirmez.

Ayrıca konu sahibinin yazdığı şu yazıya dikkatini çekmek isterim.

En son kısmına belki dikkatini çekmez diye bir alıntı daha yapayım hemen.

Konu sahibinin bu yazısı üstüne gidipte yorumumu yaptım, konu sahibi olmamana rağmen seni rahatsız eden şey şirketin gelirini düşünmemse, demekki sen oynadığın oyunun sahiplerinin şirketinin çalışanlarının zarar görmesini istiyor olabilirsin. Ben istemiyorum, ne kadar kazandıklarının farkındamısın diyorsun umarım ilerde dahada çok kazanırlar oyun sektöründe herhangi birşeyin sonu yoktur.

Madem bu kadar yazdım şunu yazmadanda edemeyeceğim, Bigpoint şirketinin senin olduğunu varsayalım zarar mı etmek istersin kâr mı ?
    Ben sana direk söyleyeyim kâr etmek istersin, o yüzden buraya yazdığım yorum bana aittir, ne yazdığım nasıl yazdığım kimi savunduğum kime muhalefet olduğum seni hiç ilgilendirmez.

Bunların yanında postun sahibi olan arkadaştanda bu tatsızlıktan dolayı özür diliyorum.

Dipnot : Seafight ekibinden filan değilim, düşüncelerimi açıklamak içinde seafight ekibinden olmama gerek yok.

Unutmadan tekrar eklemek istiyorum, Evet tılsımdakileri görüyorum batırıyorum geçiyorum madem tılsım dolu özel harita oynuyorum, admiral vuruyorum oyunda inci kasmanın tek yolu tılsım değil.

Umarım dediklerimi sakince ve güzel okur demek istediklerimi anlar ondan sonra yorum yaparsın iyi oyunlar dilerim sana.

10. Genelde yaklaşımlarını beğendiğim ve şahsen tanımadığım iki arkadaşın böyle atışmaları hoş olmadı. Bayram öncesi ikisinin de kalbine yumuşama gelir inşallah!
    Bu arada eshan'ın önerisi güme gitmesin: Tılsım tamamen kaldırılsın.... Güçlü gemin olsa ne yazar, filon tılsıma hakim değilse sanki çok kasılabiliyorsun? 7 yıldır oynuyorum, tılsımdan kasıldığım iki başak haritası kadar değil!!!!

11. Captain.

Captain. User

@VORSİ(§•ƒ) Ben arkadaşla atışmak istememiştim kendisinin yazdıklarına cevap verdim, bu arada üzüldüğüm olaysa esas konunun dışına çıkılmış olması oldu nerelerden nereye geldi şahsım adına tekrardan özür diliyorum.

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  12. yumi

yumi User

bence tılsımlara girişte level aralıkları olmamamlı. level atlamak keyfi olduğundan tılsımlarda güç dengesi aşırı açık ara olabiliyor. belirli bir tecrübe puanı yada elit puana ulaşanlar otomatik olarak üst tılsıma yükselirse sorunun ortadan kalkacağını düşünüyorum. ister level atlasınlar isterlerse atlamasınlar. benim gördüğüm yıllarca oyuncular ışıkta kalabilmek için 15 level üstüne çıkmıyorlar.

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  13. Tamamen katılıyorum. adamın gemisi sıralamada fakat 15 level??? Tabii böyle yüzlerce gemi var...

14. emrkrsc

emrkrsc User

bence 5 leveller ıcın tılsım yapılır dusuncenız guzek

15. eshan

eshan User

bence yapmasınlar diye düşünen varsa birde şu açıdan baksın olaya '' 0 lık gemi açmanızı tavsiye ediyorum '' o gemiyle oyuna başlayın ne kadar gelişebilceksiniz ,açıkcasını söyliyim mi hiçbirşekilde ilerliyemezsiniz.. Mecbur geminize paket çekiçeksiniz para harcıyacaksınız vs vs..
    15 leveller ışık tılsımını kullanıyor, şahsen ben 5 level olarak söylüyorum gemim çok iyi değil ,ışık tılsımına girdiğimde gemiler aşırı sağlam nerdeyse behemont gemisi gibi... mücadele edemiyorum doğru düzgün kasılamıyorum, sistemin çok güzel kurulması lazım.. Oyuna yeni başlıyan en azından inci kasıcak bir tılsım haritası olması lazım 1-5 level arası..

16. Benim şahsi düşüncem, 5 level ve altında bir sürü güçlü gemiler var bu şekilde bi tılsım haritası çıkarılırsa bu sayı daha da artacaktır o gemilerin hakimiyetinde olacak ve diğer tılsım haritalarında olduğu gibi alyans mücadeleleri başlayacaktır ve 5 level kalacaklardır asla istenilen bi sonuç elde edilmeyecektir yeni başlayanlar için daha farklı bi çözüm bulunmalı

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.