1-30 Seviyelerin Daha Hızlı Gelişebilmesi

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve yılmazlık_kadar tarafından 24 Mart 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 1-30 seviye oyuncuların yulong ve taç kasması zor bir durum
    Bunun için önerim ;
    ışık ve behomunt baskın haritalarının ödüllerinin güncellenerek taç ve yulong ödülleri eklenmeli
    oyuncular daha hızlı gelişir ve daha önceden oyunu bırakan arkadaşların da yeniden oyuna başlamasına vesile oluruz.
    1-45 seviye yaklaşık 7-12 ay sürebilmekte ve bir sürü çeşitli ekipman ve donanım alabilmek miyonlarca taç ve yulong demek , eğer dediğim uygulama faaliyete geçirilirse oyun düzeni yeniden canlanabilir ve oyuncuların farklı benzer oyunlara başlamasının önüne geçebilinir.
    kaybedilen oyuncu açığı da telafi edilebilir.
    Beğenerek fikrime destek olarabilirsiniz

Saygılarımla Mavna!

2. neden öneri yerine level atlamayı düşünmüyorsun ;)

3. yeterince 45 level gemilerim var sağol yorumunu kendine sakla , ben merkezli oyunu oynarsan videolarda göründüğü gibi hep batarsıın...
    Ben oyunun daha refah ve güzel bir ortama dönüşmesi için fikirde bulundum , negatif yorumlarını kendine sakla negatif insan...

-KaRşIYaKaLı-[RNN] bunu beğendi.
  4. aynen kınık sürekli batıyorum ya geliştiremedim gemiyi bir türlü..

5. Hadaron24

Hadaron24 User

Tekniğin iyi ama gelistirmen lazım.

-KaRşIYaKaLı-[RNN] bunu beğendi.