05.06.2023 Saat 15.20 Sularında Atılan Reset

Discussion in 'Teknik Sorunlar' started by *baLtalı*59*[*], Jun 6, 2023.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dün konu başlığında belirttiğim reset ile beraber yaklaşık 190 milyon elit puanım ligden silindi. Herhangi bir 3.parti uygulaması (bot) filan kullanmıyorum, gerekirse gemimde incelensin, debuff filanda yok ancak neden elit puanlarımın silindiğini anlayamadım açıklamada yapılmadı, bilgi vermenizi rica ediyorum.

2. Bendende bir 50 milyon küsür gitti . Bende support a yazdım bilmediklerini söylediler . Gerekirse incelesinler bot yok bişe yok tp duruyor zaten

3. supportlardan düzgün bilgi alamıyoruz gerekçe neyse şuradan yazılsında hepimiz herkes bilsin, bi dünya insan var bu durumda olan.

4. -LegenD-

-LegenD- User

Benimde forum üzerinden elimden başka birşey gelmez. Ben konu ile alakalı rapor hazırladım. Konu ile alakalı ID isterlerse yine support üzerinden ID vereceksiniz. Ayrıca hesabınızın incelenmesi de support ile alakalı. Ben forum üzerinden hesap inceleyemem, zira yetkimde yok.

Thread Status:
Not open for further replies.