Bigpoint iş alımı

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve X(THE)^DEATH^(SHİP)X tarafından 6 Haziran 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Anladığım kadarıyla seafight'ın ne yazık düzenli çalışan bir yazılımcısı yok ben diyorum ki malum oyunda senelerdir o kadar basit ve insanı o kadar sinirlendiren o kadar fazla hata var ki bu hataları düzeltmesi için 7 yaşındaki kardeşimi işe alabilirler mi CM bey?
    1 ay boyunca ben ona eğitim veririm en azından oyundaki şu saçma sapan senelerdir düzeltilmeyen hataları düzeltir para da istemiyorum o hataları düzeltsin sonra uçak biletlerini de ben karşılarım olur mu CM bey lütfen bunu sevgili Seafight ekibine iletir misiniz?
    Eğer alırlarsa söz veriyorum bir sürü paket fikri vereceğim hatta onlara dahiyane bir fikir verip direkt top satmamalarını topların parçalarını satmalarını ve 100 parça toplandığında bir top oluşturulabileceğini ve oluşturmak için gereken tarifi de parayla satmaları gerektiğini söyleyeceğim.
     
  2. *SILAHSOR*

    *SILAHSOR* User

    tarifi satın alabilmek için karaborsayı unuttun kardeşim o kadar kolay satın alınmamalı tarif de :)))
     
  3. yani oyun tıklanmadan para kazanıyor sanırım veya 7/24 online gözükmesini sağlıyor ki botu bi şekilde bilinçli olarak bitirmiyolar doğal olarakda kendi yaptıkları şey zaten göz göre göre kullanan ban yemiyo gibi sıralama oyuncuları filan 7/24 aktif ler oynamadıklarındada para yatırabiliyolar fikir olarak yeni fikir ler gelmeye başladı unity e geçincemi oyun içi önlemler filanda bitirmiyo sonuçda sorunu ve ayrıca ödeme yönteminde hiç sorun çıkmaması oyun her zaman sorun lu ödemeler açık :) çoğu kişi zaten oyunun çakma versiyonlarına kaydı 2-3 tane var şuan bunu veya onları oynamıyorum ama yakında oynarsam çakmayı tercih ederim gibi aynı sorunlar yoksa not 4-5 yıldır oynamıyorum :)
    Fikir vericek çok kişi var vardır ama eli kolu bağlı seafight niyesini kimse bilmiyo saçma saçma şeyler çıkarıp duruyolar atlantis gibi
     
  4. Bigpoint için vazgeçilmez bir ekip üyesi olabilirdin Silahşör :D
     
    *SILAHSOR* bunu beğendi.
  5. -LegenD-

    -LegenD- User

    Merhabalar,

    Burası iş başvurusu yapabileceğiniz bir platform değil. Kardeşimizin cv dosyasını şirkete gönderebilirsiniz .

    Saygılarımla.
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.