Debuff ve seafight öldü.

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve Paşa61Furkan tarafından 25 May 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba ;

    Oyunda bot kullanımı ve bunun haksız rekabete sebebiyet verdiği herkesin malumu. Bende 1 kere bu cezayı aldım ve gemim açılalı 2 3 gün oluyor. Ve açıkcası gemim açıldıktan sonra oyuna girmeyi bırakın oyundan o kadar soğudum ki anasayfasını açmak bile bana elzem gelmeye başlamıştı.
    Dün arkadaşlarım gemin sıralamada tekrar düştü yine tp sildiler diyince giriş yaptım ve tekrar debuff yediğini gördüm. Üstelik cezamı daha yeni çekmiş ve hesabım açılalı 2 gün olmuştu.
    Bu süre zarfında değil bot kullanmak oyuna girmediğim halde neye göre ceza verildi akıl sır ermiyor.Sistemleri ya verimli çalışmıyor yada 1 kere yakalanan birini sürekli her ay tekrar cezalandırıyor tekrar kullanıp kullanmadığına bakmaksızın.
    Dün gelen cezalar gösteriyor ki oyunda bot kullandığı ayan beyan ortada olan oyuncular dahil bu sisteme girmezken hayatında bu programları bilgisayarına yüklememiş insanlar bu sisteme giriyor.
    Bu oyuna bende dahil insanlar binlerce lira para yatırıyor. Bu oyundan binlerce lira kazanan bir şirket nasıl oluyorsa basit bir tarama sistemi geliştirip bunu kullanamıyor.
    Bugün oyuna girip haritalarda yarım saat dolansak şu bot kullanıyor şu bot kullanmıyor diye size rahatça söyleyebilecekken binlerce lira kazandığınız oyuncuları basit bir sisteme doğruluyuna bakmaksızın bann atıyorsunuz.
    Oyuna girmeyi bırakın zaten cezalı olduğu için giremeyen gemim cezasınıda çekmesine rağmen oyunda olmamasına rağmen nasıl tekrar bu taramaya giriyor bunada akıl sır ermiyor.
    Dün atılan bannlar ve son etkinliğe olan ilgi alakadan sonra rahatlıkla söyleyebilirim ki hepimizin çocukluk ve gençliğimizin oyunu seafight ölmüştür. Allah rahmet eylesin.
     
  2. Belki son işlemlere bakılıyordur, defterinde mesela son 1000 işlem inceleniyordur, oyuna girmediğin için defterde son debuff yediğin işlemin üzerine işlem eklenmediği için debuff yedirtecek işlemler halen son 1000 işlemin içerisindedir belki, benimkisi tahmin, ama bence mantıklı, desteğe bu şekilde belirtirsen kendini açıklama şansın olabilir
     
  3. Merhaba ;

    Desteğe bildirdiğinde ilk cevap senin gemini dahil incelemeden '' atılan debufflar doğrudur '' yani seni de herkes gibi aynı kefeye koyuyor.
    Sorununa bakmıyor direk hazır metinden cevap vermeyi tercih ediyor. Bu oyunun popülasyonuna bakınca en çok oynayan millet biziz ama en dışlanmış ve sorunları göz ardı edilen de yine Seafight Türkiye topluluğu oluyor.
     
  4. HACKERWARE

    HACKERWARE User

    Seafightta sen gidersin başka oyuncu gelir kendiniz söylüyorsunuz bu botu kullanmışsınız zamanında haksız ganimet elde edip biz gibi emekleriyle oynayan oyuncuların hakkına girmişsiniz bizlerde bu oyuna para yatıyoruz tek isteğimiz botsuz temiz bir oyun seafightın bu debuff dalgalarını atmasını sonuna kadar destekliyorum ve bunun oyun geleceği için çok önemli olacağını düşünüyorum ve seafight ekibine teşekkürlerimi sunuyorum
     
  5. Aynı şekilde target vs kullanan oyuncularında alması dileğiyle umarım en kısa sürede gerçekleşir
     
  6. Haklısın bende bot ile mücadele edilsin kullanan herkes ceza yesin diye düşünüyorum. Fakat olay şu ki ben zaten cezamı çektim 45 gün oyun oynayamadim ve gemim açıldığı gibi hiç bir şekilde 45 gündür oynanmayan gemi tekrar Bann yedi ve bu süre zarfinda sürekli botta olup beni sıralamada geçen gemilerin hepsi hala oyunda ve botla kasılmaya devam ediyor. Bir suçun 1 kere cezası olur çekersin ve biter. Bir kere yakaladıktan sonra her ay o gemiye debuff atılırsa burda bir hak kaybı olacağı çok açık.
     
  7. O dediğin olay ne bilmiyorum ama oyun haricinde bir program kullanan herkes ceza alicaksa bunu hep birlikte destekleyelim. Ama birilerine inisiyatif uygulayıp ceza verilmeden diğer oyuncuları kullanmayanlari dahil cezalarla ezip yildiricak bir politikayı desteklemiyorum. Oyuncu bulamayıp serverlerde 20 30 gemi kalınca sw birleştirmeye devam yakında seafighti tek serverde 100 gemiyle oynariz.
     
  8. Benim bir gemimde bir kere debuff yemişti ama bot kullanımını bıraktıktan sonra aynı gemiyle bir daha debuff yemedim o yüzden hatalı attıklarını düşünmüyorum
     
  9. *SILAHSOR*

    *SILAHSOR* User

    debuff yiyenleri savunmuyorum da, şu sen gidersin başka oyuncu gelir kısmı tamamen palavra dostum, oyun bitmiş durumda zaten dandik seafight çakması oyunları oynayan binlerce insanı görünce anlaşılıyor neyin ne olduğu..
     
  10. *MV1*

    *MV1* User

    Bırakın arkadaşlar bu oyunu insanın ömründen ömür alıyor , bende 13 sene bu oyunu oynadım haksız yere ceza yedim, milyonlarca inciyi yüzbinlerce yulong safanad vs filoya bağışladım gemideki tüp topları erittim , ARTIK OYUNA GİRMİYORUM 6 ay sonra bakayım var mı bir gelişme diye aynı şikayetler aynı düzensizlikler aynı başına vurdukluk hala devam haksızda olsa iyiy ki ceza yemişim yoksa hala bu beş para etmeyen oyuna ayda binler yatırıp bu değerli zamanımı bu oyun karşısında heba edeektim. AKLI OLAN ZAMANIM VE PARAM KIYMETLI DİYEN BI RA KIR BU OYUNU
     
  11. *MV1*

    *MV1* User

    ha bu saatten sonra emiyi tamamende kapatsalar zerre umrumda olmaz
     
  12. HACKERWARE

    HACKERWARE User

    Filoya inci ve yulong hesabımızdan otomatik mi çekiyor yoksa bizim mi bağışlamamız mı gerekiyor
     
  13. *MV1*

    *MV1* User

    Ben kendim gönül rızasıyla hepsini bağışladım
     
  14. HACKERWARE

    HACKERWARE User

    Anladım teşekkür ederim top yerlerini açmam için yulong ve safanad kasmam gerekiyor ve çok zor birikiyor
     
  15. CABBAR

    CABBAR User

    Herkese botu legal bir şekilde satmış olsalar kendi pazarlarında. Kimse bu gibi sorunlarla karsilasmaz. Parasi olmayanlar ne olacak diceyecekler vardır illaki. Bu oyun parasız oynanmaz. Bir yere kadar ilerleyebilirler parasız. Ay da 500 lira olsun mesela . Herkes legal yoldan kullansın. Üst seviye toplari zaten paketle cekebiliyor herkes oyun içi vermiyor. Sene kaç olmuş hala inci kas yulong kas safanad kas. Uğraş babam uğraş. Şu an bot legsl olarak satılsa her ay düzenli olarak 100 lerce kişi satın alır buna eminim. Bu oyun botsuz oynanmıyor arkadaşlar. Bir kere botu kullaninca anlayacaksınız. Ne kadar zaman kaybettiğinizi. Ben oyunu zaten bıraktım, bir değişiklik var mı diye bir kaç ay da bir kontrol ediyorum zaten bir şey olmuyor oyunda değişiklik adına. Hala ilk açıldığında ne dusunuyorlarsa o şekilde devam ediyor yönetim ekibi. Bot kullanıp yıllarca ban yemeyen hesaplar var 1 TP si bile silinmeyen hesaplar var. Ama herhangi biriniz kullanın ban yedikten sonra görün bakalım. Ne kadar adaletsiz bir oyun. En kısa zamanda oyundan kurtulmanız dileğiyle iyi oyunlar.
     
  16. Target kullananlar neden ceza almıyor bu tarz program kullanan kişilere de yaptırım uygulanmalı.
     
  17. Woo filosunda çok var adam pırıltıyı zor işaretliyor gemiyi targeta atmış savaşıyor enteresan..
     
  18. bu woo ve e filosunun botları neden debuff almıyor fedai denilen eleman her dakıka botta ama debuff yok ilginç değil mi ?
     
  19. Demek ki otomatik tarama onları es geçiyor : ) bot kullanıyolar debuff almıyorlar, ama kullanmayıp alanlar da var. enteresan bir durum : )
     
  20. arkadaslar samımı olarak soyluyorum bot kullanmadım nasıl kullanıldıgınıda bılmıyorum ancak debuf dedıgınız cezayı banada verdıler merhamet etsınler dıyede yazmıyorum sadece bılgı ıcın yazıyorum sımdı bız bu oyunu yonetenlere nasıl guvenecegız bot kullanmadan ceza alıyoruz nasıl guvenıpde paket alacagız yarın bakarsın yıne dıyecek sız bot kullanıyorsunuz deyıp hesabını kapadacak yargısız ınfaz yapıyorlar admın kardesımızde hemen yargılıyor hak eddınız dıyor foruma dahı yazdım donus yok ileteceklerını soyluyorlar ancak yıne foruma bakan dahı yazmıs hak etmıssınız dıyor yanlıs yapdıklarını hıc kabul eden yok gemıyı ınceleyende yok takdır oyunu oynayan oyuncu arkadasların ınanın samımıyetle soyluyorum bot kullanmadan ceza aldım
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.