HAKSIZ DEBUFF.2

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ÐΛŁGΛКıЯΛЛ tarafından 24 May 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar Sayın Legend ,

    Benim gemim araştırıldı mı acaba nereden biliyorsunuz da kesin hüküm veriyorsunuz hemen. Debuff'larda hata yok diye. Bu konunun hemen sizin bir cümleniz yazıldıktan sonra kilitlenmesine de karşıyım. Ben eğer 9 seneden sonra oyuna dönmüşsem ve 5 aydır da ellerimle gemimi geliştirmeye çalıştıysam bu bot kullanmak mıdır yani ? Support'a yazıyoruz hala dönüş yok. Depuff taramasını yaptınız eyvAllah elinize sağlık ama niye kurunun yanında yaş yanıyor. Size haftanın beş günü kullandığım bilgisayarın bilgilerini vereyim girin bakın. Haricinde zaten oynayamıyorum. Ne kullanmışım ne yapmışım gülle mi eklemişim görünmez mi olmuşum ne olmuşum söyleyin de bilelim sayın Legend.Bu konuyu da kapatmamanızı rica ediyorum.
    181 / 31420250 - ID numaram bu. Daha incelemediyseniz inceleyin ve lütfen cevap verin.

    Saygılarımla.
     
  2. Bende yedim sabaha kadar uğraş dur sonra da öğlen kalk ceza yedim daha oyuna başlayalı 1 hafta olmadı.
     
    ÐΛŁGΛКıЯΛЛ bunu beğendi.
  3. -LegenD-

    -LegenD- Board Administrator Team Seafight

    Merhabalar,

    Genel sorunlar kısmında cevap verilir ve konu kilitlenir. Ayrıca ben hüküm vermiyorum. Bu debuff'u atanlar hata olmadığını söylüyor. Buraya ID atmanız hiçbirsey değiştirmez. Çünkü bizim sizin hesabınızı forumdan inceleme şansımız yok. Sizin muhatabınız destek ekibidir. Onlarda 2 iş gününde size dönüş sağlamak zorunda. Bekleyiniz.

    Saygılarımla.
     
  4. Merhabalar Sayın Legend,

    Teşekkür ederim. Bekliyoruz.

    Saygılarımla.
     
  5. tam da futbol etkinliği öncesi ne güzel gelişmeler bunlar
     
  6. kurt kardesım etkınlık surecınde 12+12 toplam 24 gorev yaptım 4 sefer gurup harıtasına gırdım 3 ya da 4 sefer kaplumbaga yuvasına gırdım ara sıra dısarda 3 veya 5 golen kestım arkadaslarla 1 gunde maksumum 50 veya 60 pırıltı aldım 15 veya 20 tane kaplumbaga terbıyesıcı kestım vuran oldugunda harıtalarda 1 veya 2 tane kaplumbaga ezıcı kesdım son vurus ıcın tasarım verır dıye etkınlık basladıgından bu gune kadar bugun ıse bot kullanmıssın dıye ceza vermısler ben hıc bot kullanmadım nasıl kullanıldıgını da bılmem gemıyı ınceleseler bot kullanmadıg her turlu anlasılır her zamanda oyuna gırmedım musaıt oldugumda oyunumu oynadım ısım cıkdıgında kapattım ısıme bakdım rastgele bot kulandın dıye ceza verılmesının neresı dogru
     
  7. ZaGoR-SÖK

    ZaGoR-SÖK User

    Bir çok hesap bot kullandığı için debuf almış haketmiş Bot kullananlara iyi olmuş. Bende daha önce debuf aldım. Haksız yere. Debuf ne onu bile bilmiyorum. Maalesef sistem neye göre debuf veriyor bilinmez. Haksız yere debuf veriliyor onu biliyorum.
     
  8. -LegenD-

    -LegenD- Board Administrator Team Seafight

    Merhabalar,

    Arkadaşlar daha önce de söylediğim gibi. Şahsi fikrim haksız debuff yok. Fakat siz haksız debuff aldığımızı düşünüyorsanız, bağlı olduğunuz sunucu destek ekibine yazınız. Zira hesap inceleme yetkisi onlarda mevcut.

    Saygılarımla.
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.