Oyuncuların Geliştiricilere Soruları ve Cevapları

Konusu 'Resmi Duyurular' forumundadır ve Star tarafından 7 Aralık 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Star

    Star Board Administrator Team Seafight

    Selam Korsanlar,

    S1-) Eski NPC'leri oyuna tekrar getirmeyi düşünür müsünüz? Bence olumlu bir tepki alır.
    C1-) Tam olarak hangi NPC'ler? Babalarımızın Günahları etkinliğinde yaptığımız gibi eskileri içeren etkinlikler ilgi çekici bir fikir olabilir.

    S2-) Havai Fişek, Patlayan Cephane gibi bazı cephaneler %100 elit puan verirken Konfeti, Geliştirilmiş patlayan cephaneleri gibi bazı cephaneler de %200 elit puan vermekte. Su altı bombası cephanesi paralı bir cephane ve uzun sürede doldurmakta. En azından neden %400 elit puan vermiyor?
    C2-) İlginç fikir. Her ne kadar Su altı cephanesi kendi amaçlarına hizmet ediyor olsa da, Torpido ya da cephane odaklı ELP konusunu düşünebiliriz.

    S3-) Daha fazla PvP temelli etkinliklerin olmasını isterdim. Hepsinin ismini hatırlamamakla beraber Jackpot ve yine ismini hatırlamadığım fakat PvP oynayarak oyun içi ödüller kazandığımız etkinlikler güzeldi.
    C3-) Atlantis Kilometre Taşı 3 (Denizaltılar, Gemilere karşı) ve özellikle Kilometre Taşı 4 tamamen denizaltı ve PvP bazlı olacak. Bakalım bu ne getirecek :)

    S4-) Sevgili Ekip. Atlantis genişletmesini çok uzun süre boyunca düşünülmesi zor şeyler düşünüp hayal ederek bekledik. Fakat belirtmek isterim ki Atlantis oyuna sürüldüğünden itibaren hayal kırıklığı yaşamaktayım. Sorum şu ki ;
    Atlantis bilindiği üzere Taç ve Yulong birimlerinden bağımsız ayarlandı. Yüzey ve denizaltının da herhangi bir bağlantısı olmaması durumu ve maalesef sadece bir istemciden ikisini de oynamak durumunda olmamız biraz düşündürücü. Biz Korsanlara bir bağlantı gibi bir şey verip ya da herhangi başka bir şey yaparken iki dünya için de kaynaklar kazanmamızı sağlayabilecek misiniz? Atlantis'e daha fazla etkinlikler ve yenilikler eklemeyi düşünüyor musunuz? Böylece bu kadar sıkıcı olmayacaktır.
    C4-) Bir önceki cevabı okuyunuz.

    S5-) Bigpoint Otomatik Hedefi kaldırma adına çalışmalar yapıyor mu? (Hatırlamalısınız ki biz oyunculara Bigpoint bundan daha önce hiç olmadığı kadar zalim olacağı ve bu kullanıcılara Debuff vereceği sözünü verdik fakat 5 ay sonra görüyoruz ki çok az debuff atıldı)
    C5-) Öyle görünmüyor olsa da, bot sorunu üzerinde sürekli çalışmalarımızı devam ettiriyoruz.
    Maalesef botlara karşı verdiğimiz mücadeleye dair çalışmalarımızla ilgili çok fazla bilgi ifşa edemeyiz. (Bot geliştiricileri de bileceği için) Bu soru sorulduğu için, bir debuff dalgası yaptık ve yakında bir tane daha yapacağız.

    S6-) Bekleme sürelerinin oyundan kaldırılmasını istiyoruz. Bir tuşa bastıktan sonra 0,5 saniye bekleme süresi istemiyorum çünkü bu oyunu oynarken gecikmeliymiş gibi hissettiriyor. Ayrıca ödeme oranlarında da düzeltmeniz gereken şeyler var. Ekonomiyi baz alıp derine indiğinizde, Portekiz, Litvanya ve Latin Amerika Ülkeleri olarak Fransa, Türkiye, Almanya ve Macaristan'a oranla fazla ödeme yapıyoruz.
    C6-) a. Öncelikle botların sunuculara haddinden fazla istek göndermesinden dolayı bekleme süresinin bir şart olduğunu belirtmeliyiz. Eğer oyuncular bu botları kullanmasaydı, sunuculara bu kadar fazla istek gitmezdi ve biz de bekleme süresi konusunu tartışabilirdik. Fakat şu an olması gereken bu ;)
    b. Ödeme şekillendirmeleri oyun ekibi bazlı değil ödeme ekibi bazlıdır. Ama genelde ülke ekonomisinin normal yansıması ve küresel hareket eden şirketler için normal bir süreçtir.

    S7-) Oyundaki Lagları(Gecikmeleri) Çözer misiniz?
    C7-) Sürekli olarak üzerinde çalıştığımız konulardan birisi de bu konu. Sunucu birleşiminden bu yana daha fazla gelişmeler görmüş olduğunuzu umuyoruz. Arka planda bazı oyunu etkileyen ve etkilemeyen şeyleri değiştiriyoruz. Örnek verecek olursak silah arkadaşı yollarken bekleme süresi değişikliği ve Cin'in görevlerindeki değişiklikler. Bunları oyunda gecikmeye yol açtığı saptandı ve gereken yapıldı. Daha yapılacak çok iş olduğunu biliyoruz fakat sizin de istediğiniz gibi sorunsuz çalışan bir oyun için çalışmaya devam ediyoruz ve başarana kadar da devam edeceğiz.

    S8) Oyunun geleceği hakkındaki planınız nedir? (Daha fazla Atlantis haritaları ya da 55.seviye getirme vb. gibi)
    C8) Atlantis, etkinlikler üzerindeki sinerjik etkilerle oyunun hayati bir parçası haline gelecek. Ancak bu normal Seafight üzerinde de çalışacağımız gerçeğini değiştirmez.

    S9-) Seafight'ın eski versiyonunu yayınlayacak mısınız?
    C9-) Şu an için böyle bir planımız yok.

    S10-) Legal bir bot programı yazmanızı istiyorum.
    C10-) Lütfen istemeyin :D

    Seafight Ekibiniz.