Yeni Başladım Neler Yapmalıyım?

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve NGC666 tarafından 30 Eylül 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. NGC666

    NGC666 User

    level 13 elitle 25k vuruyorum. yıllar önce oynamıştım şimdi çoğu şeyi unutmuşum. öyle yüksek hesap kasmak istemiyorum. filolara falan katılmadan alt orta segment bi gemi kasıp ortalama 100k vurup rahatça gezebileceğim bi gemi yapıp oyundan zevk almak istiyorum. pve serverında. bu yüzden birkaç sorum var. lütfen cevap verirseniz sevinirim.

    1. para yatırmadan şu an benim seviyemde top nasıl kasabilirim? sandık açmak karlı mı?
    2. inci nasıl kasabilirim? drakir hrell var ama benim darbe puanım az ve o çok vuruyor. ışık tılsımında da 1 saatte 10k inci anca toplayabiliyorum.
    3. etkinlikler tam olarak ne oluyor nasıl katılabiliyoruz? normal haritada gemi mi kesiyoruz yoksa haritaya mı ışınlanıyoruz? bunu detaylı anlatacak birisi varsa çok sevinirim. çünkü etkinlik olayını anlamadım ve forumda da açıkça ne yapmam gerektiği yazmıyor.

    not: lütfen para olmadan oynama veya hiç başlama gibi yorumlar yapmayın.
     
  2. HACKERWARE

    HACKERWARE User

    Soruların cevabı sırasıyla
    1.etkinliklerde çıkan en kazlar keserek ,kod,mini forum oyunları,sandık açmak şuan için senin seviyende karlı değil
    2.başka oyuncuların derinsu gezginlerini vurduğunda sende vur vurduğun kadar inci alırsın,lvl görevleri,etkinlik görevleri inci kasabilirsin
    3. Etkinlikler 5 lvl ve üzeri haritada çıkan npc veya en kazlar oluyor belli bir süre sürüyor 4-5 gün gibi herhangi bir özel haritada değil bunun için forumu iyi takip etmenizi kaç gün sürdüğü,ödüllerin ne olduğu,hangi cephane etkinlik npclerine fazla vurduğu gibi kritik noktalarına dikkat etmeniz gerekmekte iyi oyunlar bol şans
     
    NGC666 bunu beğendi.
  3. çıkış al bir daha girme kanka en iyi oyun taktiği budur
     
    ALPEREN-TR bunu beğendi.
  4. NGC666

    NGC666 User

    1. seçenek için karlı değil demişsin ama bende sadece 20 vudu topu ve 30luk top var. sandık açıp haritada enkaz kessem karlı olmaz mı?

    edit: bi de şu an enkaz kessem top çıkmaz değil mi etkinlik zamanı olması lazım. sanırım harita fark etmiyordur her haritadaki enkazlardan çıkıyordur.
     
    Son düzenlenen: 30 Eylül 2022
  5. Mister_No

    Mister_No User

    OYUNU BIRAK BİR DAHA DA GİRME