Vuruş

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve ╰☆╮ЄǤЄĿĪ╰☆╮ tarafından 10 Ağustos 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaşlar gemide 700 top var. kritik 137,85% top hasarı +124 saçma gülle ile 100 bin vuruyorum bu normal mi? herkes mi seraplı?
     
    -KaRşIYaKaLı-[RNN] bunu beğendi.
  2. sekerim66

    sekerim66 User

    Biz de anlam veremediğimiz için oyunu bıraktık
     
    -KaRşIYaKaLı-[RNN] bunu beğendi.
  3. Kanka bu yabancılar geldiğinden beri 12-13 yıllık gemim çok ezik olmaya başladı. Yani adamlar hep mi f+f olur. Hepsine mi birden denk geliyorum. Anlamadım gitti vallah. Eskiden herşey daha iyiydi. Acaba diyorum su yeni çıkan eşyalardan dolayı mı ezik kaldım. Gecen gün 1 senelik yabancı hesaba denk geldik. Arkadaşin gemisi benden de iyi fakat adam bizi paramparça etti :( 1 senelik gemi 12-13 senelik gemiyi pert etti. Adamlar her türlü parayı basıp f+f+f yapmışlar. Neyse ya gittiği yere kadar artık çok sıkılırsak bırakırız.
     
  4. bu sunucu birleştirmesi rakabet olarak ne yazık ki eksik kaldık 10-15 yıllık gemiler 1-2 senelik gemiler arasında kayboluyor
    TR oyuncusu en iyi yaptıgı şey TP kasması olmuş Rütbelerini bakalım ne kadar ellerinde tutabilecekler
     
    -KaRşIYaKaLı-[RNN] bunu beğendi.
  5. mevzu 10 15 yıllık gemilerin 1 2 senelik gemilerin arasında kaybolması değil. mevzu adalet yok ve hile var.
     
  6. Bu işin parayla olcağını zannetmiyorum. etkinlik güllesi ile 700 top ile 30 taş ile kum ile vudu darbesine 40 bin vurup normal hp darbesine 100 bin vuruluyorsa bu işte bir saçmalık ve hile vardır.. ve bu sadece bir gemide değil çoğunda. ve bunların hepsimi paralı oyuncu? zannetmiyorum ben :)
     
    -KaRşIYaKaLı-[RNN] bunu beğendi.