Top Materyali Satışı

Konusu 'Resmi Duyurular' forumundadır ve Star tarafından 26 Ekim 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Star

    Star Board Administrator Team Seafight

    Selam Korsanlar,

    Bugün ödeme kısmına içeriğinde top üretim tarifleri ve materyalleri olan paketler koyacağız. Satış 26 Ekim günü öğlen 12:00'de başlayacak ve 30 Ekim günü öğlen 12:00'ye kadar devam edecektir.

    Seafight Ekibiniz.
     
  2. Star

    Star Board Administrator Team Seafight

    Selam Korsanlar,

    Maalesef bir şeyler yanlış gitti ve istenmeyen şeyler oldu. Gerçek para karşılığında satışta olması gereken bir paketimiz, gerçek para birimi yerine altın karşılığında satışa çıktı. Şuan için satışı da üretim sisteminin üretim kısmını da deaktif ettik. Bu, şuan için herhangi bir top üretiminin de mümkün olmayacağı anlamına geliyor. Sorun çözülür çözülmez satışımız da üretim sistemimiz de aktif edilecektir. Ayrıca, satın alınan top tariflerini de gemilerden geri çekeceğiz.

    Seafight Ekibiniz.
     
  3. Star

    Star Board Administrator Team Seafight

    Selam Korsanlar,

    Bugün aşağıdakiler gerçekleşecektir;
    • 1. Script/Yazılım ; Bugün öğlen saat 12:00'den satışımızın deaktif edilmesine kadar geçen süre arasındaki yapılan bütün seviye 4 dünya yaran topları geri çekiyoruz.
    • 2.Script/Yazılım ; Yine Bugün öğlen saat 12:00'den satışımızın deaktif edilmesine kadar geçen süre arasındaki alınan bütün seviye 4 dünya yaran topu tariflerini geri çekiyoruz.
    Seafight Ekibiniz.