Ban

Konusu 'Genel Geri Bildirim' forumundadır ve мєzαя¢ı[ŚőЌ]¢єℓℓαт tarafından 13 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın Star arkadaş süreli bir bana süresi dolunca açılacağını söyledi ne güzel..
    Şimdi benim Tr2 sunucusuna ne olması gerek peki ? oradaki hesabım banlı fakat aynı sunucuya birleştirilmiş olan Tr1 Tr3 yani diğer Türk servırlarıda aynı sunucuda açık vaziyette olup neden Tr2 servırım SÜRESİZ banlı ? oyunu bırakmı demek oluyor bu ? okadar emekler felan verdim konularını ben geçtim bunları herkesten duyuyorsunuz fakat bu oyunu Tr2 servrındaki hesabımla oynamak istiyorum banlandıktan 5 sene sonrasında bunları yazan birisine neyi layık görürsünüz?beni banlayan sisteme bi bakın okadar cezayı haketmişmiyim bi bakın sadece elbet bir sebep yazmalı sabıkamızda..
     
  2. Bigpoint bir yabancı şirketi arkadaşlar sayın bu şirkette yer alan kardeşlerim az bi dünyaya bakın gerçekçi olun birazda kardeşleriniz için bişeyler yapın zaten ortalık pandemi ile iyice kötüleşti bari keyifli bi oyun oynatın gavurları tutacağınıza milletinizden yana olun biraz insan gibi davranın buradaki kardeşlerinize..
     
  3. Star

    Star Board Administrator Team Seafight

    Selam

    TR2 Banlanmışsa demek ki suçu ana hesabınızla işlemişsiniz. Birleşmiş olan diğer sunucuların açık ya da kapalı olması pek sorun olmuyor zira o gemiler sıfırlık. Milletimizden yana olmak ne alaka ne işlemişseniz onu çekersiniz herkes için geçerli. Biz herkese gayet normal davranıyoruz zaten.
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.