Unity Teknolojisine Geçiş

Konusu 'Resmi Duyurular' forumundadır ve Star tarafından 16 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Star

    Star Board Administrator Team Seafight

    Selam Korsanlar,

    Bigpoint'in yaklaşan Flash Player kapanışıyla birlikte mevcut oyun portföyüne nasıl devam edeceğini size hızlı bir güncelleme ile aktarmak istiyoruz.
    Farmerama'nın Unity’ye taşınması son aşamasındayken, DarkOrbit ve Seafight için de aynı teknolojiyi kullanmaya karar verdik. Kısacası, aktarımların tamamlanması biraz zaman alacak ve bu nedenle orta ve uzun vadeli iki çözümümüz olacak.
    Orta vadeli çözüm:
    Her iki oyunun, DarkOrbit ve Seafight'ın da indirilebilir bir istemci üzerinde çalıştığını fark etmiş olabilirsiniz. Bu istemci, Unity sürümü geliştirme aşamasında olup yayınlanmaya hazır değilken Flash Player kapatıldığında bu oyunların oynanabilir olduğunu garanti eden geçici çözüm olacaktır.
    Uzun vadeli çözüm:
    Yukarıda belirtildiği gibi, Farmerama için kullanacağımız teknolojiye geçmeye karar verdik: Unity.
    Farmerama'nın göç sürecinde oldukça olumlu deneyimler yaşadık ve Unity'nin gelecekte de doğru
    teknoloji olacağına inanıyoruz. Unity, geleceğe meydan okuyan bir teknoloji olarak, Farmerama ve DarkOrbit’in yanı sıra Seafight'ın yüksek kalitesini korumamıza yardımcı olacak ve bu oyunların heyecan verici içeriklerinin keyfini önümüzdeki yıllarda da sürebileceksiniz.
    Unutmayın, mevcut oyunumuzu yeni bir teknolojiye taşıyoruz, yeni bir oyun geliştirmiyoruz. Bu, oyun ve grafiklerin eskisi gibi olacağı ve oyunun hep bir tarayıcı oyunu kalacağı anlamına geliyor. En iyi ihtimalle, geçiş tamamlandıktan sonra oynanışta bir değişiklik fark etmeyeceksiniz.
    İlginiz için teşekkür eder, sizleri oyun istemcisinde ve daha sonra Unity platformunda oynarken görmek için sabırsızlıkla bekleriz.

    Bigpoint Topluluk Yönetiminiz
     
    Son düzenlenen: 16 Ocak 2020
    Samet-Güney, Selen1453 ve TiryakiHasan bunu beğendi.
  2. Star

    Star Board Administrator Team Seafight

    Selam Korsanlar,

    Hepinizin bildiği üzere, Unity sistemine geçiş için çalışıyoruz ve indirilebilir istemci ise orta vadeli çözümümüz. Orta vadeli çözümümüz olan istemcinin, çalışacağından emin olmak adına bütün oyuncuların kullanabilip ya da kullanamadığını öğrenmek istiyoruz. Örneğin; Tarayıcıda oynarken olup, istemciye geçince olmayan özellikler gibi şeyleri bize bildirebilirsiniz. Ayrıca bizlere, bu konu hakkında görüş, fikir ya da düşüncelerinizi saygı, sevgi ve forum kuralları çerçevesi içerisinde BURADAN bildirmenizi istiyoruz.

    Seafight Ekibiniz.
     
    *_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.