Kış Etkinliği 2015

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Bigpatron tarafından 1 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gram keyif almıyorum , sıkıntıya sokuyor bildiğin skul npc sini bulucaz diye. Kişisel fikrimce etkinlik kötü.
     
  2. AKHILON

    AKHILON User

    @Bigpatron kardan adamın bi güzelliği vardı görünce bile mutlu oluyorduk buz kütleleri kasmaktan zevk alıyorduk eskisi gibi olsa keşke böyle hiç güzel olmamış hiç bir heyecanı yok malesef kardan adamı istiyoruz burnuna havuç takılan vurduğumuz zaman canı azalınca kızaran :(
     
    (((barut))) bunu beğendi.
  3. TAM 3 TANE KOSKOCA SERVER ESKİ HARİTALAR ÜSTÜNE BİRLEŞTİ. TEK BİR SERVER İKEN BİZE HEM KRİSTAL, HEM İNCİ HEMDE TP KASTIRAN SEAFİGHT, BU KADAR ADAMI BİR YERE YIĞDIKTAN SONRA SADECE 50 MİLYON CANLIK BİR SİSTEM VERDİ BİZE.

    ŞİMDİ SORUYORUM;

    1. BU KADAR OYUNCU 2 ETKİNLİK ÖNCE 5000 İNCİLİK SANDIKLARDAN ÇIKAN MİLYONLARCA KAR GÜLLESİNİ NE YAPACAK?
    2. HARİTALARDA YÜZLERCE OYUNCU VAR İKEN 50 MİLYON CANLI SİSTEM (ETTİĞİMİZ KARIN ÇOK DÜŞÜK OLDUĞUNU SÖYLEMİYORUM BİLE) BU ETKİNLİKTE NE YAPACAK?
    3. KIŞ ETKİNLİĞİ DEDİĞİMİZ OLAY, SEAFIGHT TARİHİNDE KABAK VE DOĞUM GÜNÜ ETKİNLİĞİYLE BERABER KLASİK HALİNE GELEN SADECE 3 ETKİNLİKTEN BİRİ. BÖYLESİNE ÖNEMLİ BİR ETKİNLİKTE BİZİ HEM İNCİDEN HEM MALZEMEDEN YOKSUN BIRAKMALARININ AÇIKLAMASI NEDİR?
    4. SANDIKLAR PASO MUM KARDAN ADAM VERİYOR. KARDAN ADAM MUM İSTEYEN BU VERDANDİ SİSTEMİNDEN KESİP KARABORSADAN ALABİLİR, BİZ NEDEN GEMİMİZDE ZATEN BİNLERCE ONBİNLERCE VARKEN BUNLARA MARUZ KALIYORUZ?
    5. MUHTEMELEN AÇMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ DİYECEKSİNİZ, ANCAK BU BİR ETKİNLİK, GEMİMİZE BİR ŞEKİLDE BİR ŞEYLER KATMALIYIZ Kİ İLERLEYEBİLELİM, KENDİMİZİ GELİŞTİREBİLELİM. HİÇ OLMAZSA MOJO KRİSTAL VE GÜLLE VERME ORANLARI İYİLEŞTİRİLEBİLİR.
    6. MADEM NE KRİSTAL NEDE İNCİ KASABİLECEĞİMİZ DÜZGÜN SİSTEM YOK, SKULL SİSTEMİNİN CANI VE ATMA SÜRESİ İYİLEŞTİRİLEBİLİR.
    7. SERVERLAR BİRLEŞTİĞİNDEN BERİ TEK ÇIKAN DÜZGÜN ETKİNLİK KABAKTI, ONDA DAHİ ÖZELLİKLE TR SERVERİ ÇOK KALABALIK OLDUĞU İÇİN KASAMADI. GECE UYUYAN, İŞTEN GÜÇTEN SADECE 5-6 SONRASI GİREBİLEN KİŞİLER ZATEN ONDA BİLE KASAMADI.
    ARADA ÖZGÜRLÜK ATILIYOR, BOMBOŞ SERVERDAKİ 20 ADAMIN KESTİĞİ SİSTEMİ BİZ 50-60 GEMİ KESİYORUZ. YAHU SERVERLAR BİRLEŞMEDEN ÖNCE 4 KERE ATIYORDU, 100 MİLYON CANI VARDI SERVERLAR BİRLEŞTİ SİSTEMİN CANI DÜŞTÜ. :) NASIL BİR MANTIKTIR BU?
    8. BİLMELİSİNİZ Kİ GEMİSİNİ GELİŞTİREMEYEN KİŞİLER, GÜLLESİ MALZEMESİ OLMAYANLAR GEMİSİNE PARA HARCAMAZ. GÜÇSÜZ GEMİLER ÖNCE GEMİSİNİ GELİŞTİRİR, SONRA BELLİ PARA HARCAYARAK ZEVKİNİ ARTIRMAYA BAŞLAR. BUNU BİZ OYUNDA BU ŞEKİLDE UYGULADIK. SİZ BU ŞEKİLDE BİZİ ZORLADIKÇA KENDİNİZE DE MADDİ AÇIDAN ZARAR VERMİŞ OLUYORSUNUZ.

    AÇIK KONUŞMAK GEREKİRSE BENİM TUZUM KURU, BU ETKİNLİĞİ BUNDAN SONRAKİ ETKİNLİKLERİDE BOŞ GEÇSEM RANDIMANDAN DÜŞMEM AMA BANA DOKUNMAYAN YILAN BİN YAŞASIN GÖRÜŞÜNDE DE DEĞİLİM. BUNLAR ORTALAMA PARA VE ZAMAN HARCAYAN BİR OYUNCU GÖRÜŞLERİ.

    ŞİMDİ SAYIN BİGPATRON, GERÇEKTEN BUNLARI İLETME NİYETİNİZ VAR İSE AKICI VE DÜZGÜN BİR İNGİLİZCEDE YAZIP SİZE İLETEBİLİRİM. VE SİZİN FİKRİNİZİ MERAK EDİYORUM, SİZCE ETKİNLİK BİR OYUNCU GÖZÜNDEN YETERLİ Mİ?
     
    Son düzenlenen: 1 Aralık 2015
  4. Bigpatron

    Bigpatron Team Leader Team Seafight

    Karaborsa kapanana kadar duracaklardır.
     
  5. urdların dahi 1 tane bile olsa kurabiye adam vermesi lazım bu kadar zorlaştırılmamalı oyun
     
    ZTT_29[*] bunu beğendi.
  6. Teşekkürler bigpatron :p
     
  7. Kardanadamı hiç durmadan açsam, yani süresi bittiği an yenisini açsam 89 gün açık kalacak sayıda kardanadamım var. Günde ortalama 10 saat oyun oynadığımı varsayarsak 213gün boyunca oyunda her 5 dakikada bir kardan adam açarak gezebilirim. Başka sorum yok.
     
  8. OutLaw_07

    OutLaw_07 User

    etkinlikte görevler bittikten sonra yapılacak hiçbir şey yok.kurabiye kasmak için (oyukla) npc yok.var diyeceksiniz de ara sıra 1 evet yalnızca BİR kurabiye veriyor.buz kütlelerinden güzel şeyler çıkmıyor.sandıklar çok da dolu dolu değil.gerçekten etkinlik sıkıcı.
     
    ZTT_29[*] bunu beğendi.
  9. tebrikler seafight her gün oyuncu kaybetmeye devam edin böyle :) :)
    yakında oyununuzda admin gemilerinizden başka gemi kalmayacak :)
     
    ZTT_29[*] bunu beğendi.
  10. Whoops

    Whoops User

    Oyuna 1 yıl önce dönmüştüm, 1 yıldır insanların tek sefer her yönüyle memnun olduğu bir etkinlik görmedim. Ya zıpkın npcsi kötü, ya sandık, ya da etkinlik başlı başına zarar. Adı etkinlik olsun diye etkinlik...
     
  11. Bigpatron

    Bigpatron Team Leader Team Seafight

    Bu bahsettikleriniz serverlar birleştiğinden beri göze çarpanlar. Bunların hepsini her hafta tekrar tekrar gözlerine soka soka rapor ediyorum ancak gel gelelim ben rapor ettim diye değiştirilecek diye birşey yok. Sonuçta bu oyunun bir yapımcısı mevcut ve o ne derse programcılarda onu yapıyor. Sonuçta sadece TR ekibinin rapor etmeside yeterli değil, diğer ülke takımlarınında bunları yada buna benzer sorunları rapor edip şikayet olduğunu belirtmeleri gerekli ki işin ciddiyetini daha iyi kavrayabilsinler. Bu nedenle yabancı arkadaşlarınız var ise aranızda konuşup onlardanda kendi ülke forumlarına yazmalarını sağlarsanız sizin için iyi olur.

    ingilizce konusuna gelince teşekkür ederim dil konusunda bir sorunum yok :)
     
  12. Bigpatron

    Bigpatron Team Leader Team Seafight

    Bizde başbaşa savaşırız sorun olmaz herhalde :D
     
  13. adminim 1 haftada 170 bin inci kastım kış etkınlıgı cıkcak katlıycaz diye gemide inci şuan da sıfır :) aynı benım morali gibi sıfı sıfı sıfı :)
     
    ZTT_29[*] bunu beğendi.
  14. bizede bi gemi verin birlikte savaşalım adminim :D ben tek siz hepiniz :D
     
    *_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  15. Hepinizin malumu oyun serverları birleştirildi ve buna bağlı olarak haritaya düşen oyuncu sayısı da yaklaşık olarak 3 kat arttı.Bu gelişme malesef etkinlikler için geçerli değil.Şuan da bulunmakta olan KIŞ ETKİNLİĞİnde skuld adlı npc çok az atılmaktadır ve 1 kişi bulduğunda bile doğru düzgün ödül alamamaktadır.Bu yüzden bu sayının arttılmasını talep ediyoruz.Teşekkürler Keyifli oyunlar
     
  16. bi de şu birkaç inci veren npc nasıl cıkıyor adminim bi açıklama istiyorum kafasına göre mi atıyor belli bi npc kesince mi atıyor yoksa saat başı onca haritanın 3 5 tanesine tek mi atıyor :/
     
  17. Bigpatron

    Bigpatron Team Leader Team Seafight

    Sistem atıyor ancak sistemin çalışma mekaniği hakkında bizede bilgi verilmiyor malesef.
     
  18. peki biz bu mekeneği anlayana kadar gemide gülle biterse ne yapcaz :D gemimizde milyonlarca güllemiz yok malesef her npc ye boşa gülle sıkamıyoruz :)
     
  19. bi de adminim en üst düzey yetkiliye ingiliççe yazmanızı istediğim bişi var :) bilgisayarınıza akrep falan mı kaçtı bu kadar cimri oldunuz :)
     
  20. seafight tarihinin en berbat kış etkinliği.35 gün boş dolanacaz normal günden farkı yok serverlar birleşti git gide berbat bi duruma gidiyor oyun.
     
    ŚҢΌώтιмє-AGF bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.