Deniz İntikamcıları 2024

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Star tarafından 19 Eylül 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. *4 tane golem kesme görevinin hasar ver olarak değiştirilmesi gerekiyor.
    *Etkinlik pazarı fazlasıyla kötü günlük görevden yıldırım topu kasılabilirken maksimum 4.seviye derebeyi satılması ve bir hayli pahalı olması tamamıyla saçmalık.
    *Ara etkinlikte yağmacı açılması yine ayrı bir saçmalık.
    *Etkinlik tamamlama ödülleri berbatken 1000 tane sistem gemisi istemesi ayrı bir saçmalık onun maksimum taş çatlasa 500 olması lazım.
    *Forumda yıldız grup haritası ile ilgili yeterli bilgi verilmemiş yıldızlar sürekli bölünüp çoğalıyor keşke daha detaylı bir bilgi verilse ya da video paylaşılsa.
    Sonuç olarak hayal kırıklığı bir etkinlik.
     
  2. Sayın forum adminlerim " yıldız katili aşaması " grup oyunu nasıl başarıyla bitirilir ipuşları verseniz sürekli yıldız katili çoğalıyor ve başaramadınız diyor. doğru çözüm yolu nedir.
     
  3. Kod Güncel Kod Konu Başlığında Paylaşıldı
     
  4. o Haritanın Sonu Yok Süre Biene Kadar Kesmeye Devam Zaten Puan Alıyonuz Her Türlü
     
  5. doki125

    doki125 User

    etkinlik tamamlama kısmındaki 1000 npc çok fazla bunun düşürülmesi lazım ayrıca bu 4 tane sarsıcı golem batırma görevi imkansız bu görevinde 1 taneye veya hasar görevine çevirilmesi gerekiyor başka türlü bunu kimse yapamaz
     
  6. KILIÇ

    KILIÇ User

    Bu mini oyun (OGYGİA) yerini 00:30 gibi sürelerde bitirenler var nasıl yaparlar acaba bu sürede bilgisi olan varmı acaba.
     
  7. Kaptan manevrasında hasar varsa fener takılıysa kum vs acıksa birde cin acıksa cok güzel yapıyorsun :) 2 kol kesmek yeterli zaten
     
  8. 4 tane sarsıcı golem batırma görevi değişmeli
     
  9. 2 günde 1 tane kesebildim oda nasıl bana geldi şaşırdım :D:D
     
  10. -BadMan-

    -BadMan- User

    kraken kıyı gölü mükemmel sonuç için hangi sırayı izlemeliyiz ? 2 gündür uğraşıyorum sadece olağanüstü yapabildim
     
  11. inançbey

    inançbey User

    Sağdaki,soldaki sonra yukarıdaki...
     
  12. ben max 2,25 te bitirebiliyorum daha aşağısına inemedim :)
     
  13. psiqopath

    psiqopath User

    Bence bu etkinlik bot kullanan oyuncuları tespit etmek icin getirilmiş. 1000 adet etkinlik gemisini bot kullanmadan kesmek çok zor.
     
  14. gemiden Gemiye Göre Değişir Gemisi İyi olan2 günde dde yapabilir Gemisi Kötü Olan Yetiştiremeyed e bilir.
     
  15. Evet
     
  16. Şu an sadece Büyüleyici Çiçek tasarımını görüyorum , başka tasarımlar yok.
     
  17. 2 gündür toprak sarsıcı görevi ni yapmaya çalışıyoz agır gemilerden bizlere bu görevde toprak sarsıcı düşmüyor etkinlik bitimine bu günü saymassak 4 gün kalıyorr ve etkinlikte görevler yarım kalıyoyor bu sistem gemisini 4 tane isticenize darpe hasar görevi yapsaydınız ne olacaktı gene sabahtan beri uhraşıyoz boşa 1 tane bile toplayamadık 4 taneyi nasıl topluca yetkili agalar bu na bi çare lütfen görevde yapamıyoruz 4 tane toplayamadan böyle kaldık sayın mercıhler gemisi güçlü olan yüksek vuranlar yapabiliyor ama biz yapamadık öle görev duruyor
     
  18. zaten burdaki amaç güçlü oyuncuyu memnun edecek etkinlikler yapmak zayıf oyuncu sürünsün dursun paraası varsa paket alsın gelişsin diye paketleri boşunamı koyuyorlar satışa sen yapamazsın ben yapamambotta kasılanlar ve üst seviye gemiler yaparlar görevleri yeterki onlar memnun kalsın.))
     
  19. 15.05.2010

    15.05.2010 User

    @ShaDe. Adminim Acaba Bu olmayan solon Plato Sikkelerini Nereden Kasacağız Çünkü 2 3 Gündür 2 3 tane aldım da Saygılarımla. :)