İstemci İnternet Ayarı

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve -KaRşIYaKaLı-[RNN] tarafından 16 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhabalar ,

    Az önce bilgisayarıma bir program indirecektim. İndirme hızı 1,5 Mb civarında . İnerken de dedim seafight girim inci felan kasarım. Birde ne göreyim , 1,5 Mb olan indirme hızı 120-140 kb arasında inmeye başladı. Seafight bu kadar interneti nasıl yiyor anlamadım . Bunun bir çözümü veya stabil bir ayar vereceğim program var mı ? Yani program indirirken şuanda misal oyuna giremiyorum . Girsem de dona dona hareket ediyor. Çözüm yolları veya interneti oyun oynarken hızlandırabileceğim bir uygulama önerir misiniz.

    https://hizliresim.com/h4LEwg
     
  2. Unity tam performanslı çalışmadığı sürece istemciye 100 mb hız da versen bişey değişmiycek :D Şuan için önerim sana defender ve update yi kapatman birde ekran kartı ayarlarını performansa opti. etmen bu şekilde gayet güzel şuan için tabiki ;):D
     
    -KaRşIYaKaLı-[RNN] bunu beğendi.
  3. RomeuS

    RomeuS User

    Ya da oyun grafik ayarlarını düşürebilirsin. Belki faydası olabilir.
     
    -KaRşIYaKaLı-[RNN] bunu beğendi.
  4. Ya da daha da temizi untiy tamamlanana kadar kullanmamanız. :D
     
    -KaRşIYaKaLı-[RNN] bunu beğendi.
  5. zekaros82

    zekaros82 User

    unity tamamlanana kadar kullanılması mantıklı deil zaten. Çok fazla eksigi var malesef
     
    -KaRşIYaKaLı-[RNN] bunu beğendi.
  6. Unity zaten kullanmıyorum istemciden giriş yapıyorum.
     
  7. Grafik ayarları derken hocam ?
     
  8. İstemci konusunda senle aynı fikirde olabilirim. Ben de istemci zerinden oynuyorum fakat oyun açıkken arkada bazen film açmak gerçekten zor oluyor.
     
    -KaRşIYaKaLı-[RNN] bunu beğendi.
  9. :D Sosyal medyaya girip takılabiliyorum. Şükür internet o kadar kötü değil :D Fakat dün işte başıma geldi . 1,5 Mb civarındaki indirme hızım bir anda 130-140 kb civarında indirmeye başladı. Bunun çözümü belki vardır diye yazdım ama sizin sunduğunuz önerileri zaten çoktan yapmıştım :D Farklı çözüm yolu olan arkadaşlar var ise paylaşabilir mi ? Star adminim belki sizin bilginiz vardır. Ya da çevrenizde duymuşsunuzdur çözüm yolunu . Var ise belirtirseniz sevinirim.

    Saygılar ,
     
  10. RomeuS

    RomeuS User

    Oyun içerisinde Ayarlar>Grafik bölümünde yer alan seçenekleri kastetmiştim. Ancak anladığım kadarıyla sorun internet bağlantı hızında olabilir. Bende yüksek hızda internet kullanmıyorum ama arkaplanda indirmeler de senin dediğin kadar düşüş yaşamıyorum.
     
    -KaRşIYaKaLı-[RNN] bunu beğendi.
  11. baba34_foo

    baba34_foo User

    Bana aşırı bir düşüş gibi geldi, evde internet hızım 16 mbps. Sık sık steam epic gibi oyun kütüphanelerinden download yapıyorum seafight oynarken aşağı yukarı 1.6mb den 1.3-1.4 lere geriliyor. %90 düşüş hiç normal değil bence internet sağlayıcınla görüşmelisin ve hız testlerinden almanya çin ve ingiltere sunucularına test ederek gecikme ms süresine bakmalısın. ( hız testlerinde manuel ayar yapmazsan en yakın datacenterla down-upload hızlarını ve gecikme süresini hesaplar. Fakat seafight veya download yaptığın çoğu sunucu Türkiye üzerinde değil genellikle AAA oyunlar Londra bağımsız oyunlar amerika ve seafight Almanya sucunularında depolanıyor)
     
    -KaRşIYaKaLı-[RNN] bunu beğendi.
  12. Bilgiler için teşekkür ederim. Tekrar deneyip, kontrol edeyim.