Tarayıcı Önerisi

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve MΛЯΞSΛŁ™ tarafından 26 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Selamlar daha önceden Maxthon isimli tarayıcıdan giriyordum fakat şimdi oynaya bastığımda başlangıç ekranında kalıyor maalesef girmiyor oyuna. Chrome ve İstemci'den girmiyorum çünkü aşırı derecede kasıyor ve donuyor. Mozilla denedim bir nevi biraz iyi ama yine kötü sayılır. Bildiğiniz farklı tarayıcı var mı acaba?
     
  2. 10 yıl aradan sonra tekrar başladım bızım zamanımızda en iyisi mozillaydı su an nedir bilmiyorum ama bulana kadar mozilla devam
     
  3. Ne güzel mis gibi Maxthon üzerinden kasma donma olmadan oynuyorduk onu da aldılar elimizden :(
    Deniyim bi bakalım sonuçları yazarım diğer kişilerde faydalanırlar teşekkürler yorumun için :)
    Aynen şuan onu kullanıyorum bir süre sonra başlıyor kasmalar eski Mozilla daha iyiydi yenilendikçe ağırlaşıyor biraz maalesef :)
     
  4. Teşekkürler hemen deneyip yorumumu yazayım :D
    EDİT= Kısmen diğerlerine göre daha iyi geldi. Tabi ki gönül ister ki çok daha rahat akıcı oynayalım ama kötünün iyisi diyebilirim şuanlık ilk izlenimlerim bu yönde kullanabilirsiniz :)
     
    Son düzenlenen: 27 Ocak 2020
  5. Chrome ve Opera
    Microsoft edge de iyi
     
  6. MX5 de ideal bir tarayıcı. Bilgisayarınıza uygun tarayıcı seçmeniz daha mantıklı olabilir. İnternet hızınızıda hesaba katmanız iyi olacaktır. Yavaş dediğiniz tarayıcılar internette bağlanmak için güvenilirdir fakat daha hızlı dediğimiz tarayıcılar ise çerezleri ve diğer virüs güvenlik önlemlerini yapmadığı için güvensiz olabilir. Çeşitli tarayıcıları deneyip kendiniz karar vermeniz daha verimli olacaktır.