Sistem Tavsiyesi

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve expermental tarafından 21 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhabalar , elimde ryzen 3 1300x işlemcili, 8gb ram ,rx570, ssdli bir kasa var oyunda kasma yaşıyorum bu kasayı yükseltmek istiyorum yetersiz kalan sizce nedir ? ram den dolayımı işlemciden dolayı mı yetersiz kalıyor ?
    ''Kasmanın kaynağı oyun , oyundan kaynaklı problemler vsvs'' gibi yanıtlarınızı lütfen kendinize saklayınız , oyunu güçlendir olmadan 50kişinin içinde oynayanda var hızından harita köşesinde yakalayamadığımız oyuncularda var . Benim sistemimde yetersiz kalan kısım neresidir tavsiyelerinizi bekliyorum.
     
  2. asii.prens

    asii.prens User

    İşlemci, Anakart ve ekran kartı çok önemli
     
  3. ekran kartı kullanımı en kalabalık yerlerde bile %15 i geçmiyor eminmisiniz
     
  4. internet hızın nasıl?
     
  5. download hızım 24 mb.
    upload ise 3mb
     
  6. şimdi bende ryzen 5 1600 gtx 1060 16gb 2400mhz ram var internet hizim 60 download 4 upload aviator kullanırken oyun iyiydi ama şu haliyle gemi sayısı arttı mi fps düşüyor oyunun max fps i 50 zaten, yani sistemden değilde flash player işinin çözülmesi lazım nasıl olacak o bilmiyorum
     
  7. Harita atlarken ekraniniz ne kadar surede geliyor ve ilk geldiginde takilmalar oluyormu
    Guclendir modu aktif degilken 20 25 kisinin arasinda kasma yasiyormusunuz cevaplarsaniz sevinirim yukseltmeyi dusundugum sistem sizin sisteminiz.
     
  8. harita atlarken yüklemesi bir miktar sürüyor tabi ama savaşamayacak kadar değil, kalabalık olduğunda fps bariz bi şekilde düşüyor ama yine savaşamayacak kadar değil.
     
  9. Yasir2358

    Yasir2358 User

    bir miktardan kastınız nedir hocam video çeken kişiler gibi seri geliyormu ekranınız harita köşesinde .
     
  10. aviator tarayıcısı çalışırken geliyordu ama şuan sadece istemciyle chrome çalışıyor onlar o kadar iyi değil
     
    Yasir2358 bunu beğendi.