Güneşin Korsanları Seviye 1

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve Aras-Kaybaki tarafından 25 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. BU Güneşin Korsanları Seviye 1 NE ISE YARIYOR BIRI ANLATA BILIRMI BILMIYORUM GECENLERDE SOLO ISIK HARITASINDA BOSS KESTIM BUNU VERDI BU NE ?
     
  2. hangi tasarim
     
  3. Selam,

    Lütfen mesajınızı düzenle kısmından düzenleyiniz. Forıumda büyük harf kullanmak bağırmak anlamına gelir ve yasaktır. Sorunuza gelecek olursak güneş haritasından aldığınız bir tasarımdır.

    Saygılarımla.
     
  4. oyunda bulunan tasarımlar bölümünde GÜNEŞİN KORSANLARI tasarımı AMETERASU 1 - 3 olması gerekli. oradan bakabilirsiniz. orada sistem kestikçe gemi tasarımı yüksek seviyeye çıkacak. Taş içeriği yok diye biliyorum. https://board-tr.seafight.com/threads/oyunda-bulunan-gemi-tasarimlari.76759/page-3
    sizinde bildiğiniz gibi hangi tasarım olursa olsun gemilerin bir özelliği yoktur. sadece görüntüdür. fakat geminin içine yerleştirdiğiniz taşlar geminize özellik katar. taş seviyeniz ne kadar yüksek ise geminiz o denli güçlü olur.
     
  5. Verdiginiz bilgiler icin tesekkurler .