Gemi ve Pet Taşı Hakkında

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve Murselat tarafından 17 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Murselat

    Murselat User

    gemimde isabet taşı yüklü ve pette de isabet taşı yüklü ama petteki isabetin hiçbir etkisi olmuyor gemiyle pete aynı taş yüklememek mi gerek ?
     
  2. Caps.LooK

    Caps.LooK User

    genel isabet oranı yüzde yüze ulaşmışsa hasarda artma olmuyor bildiğim kadarıyla. sadece hasar önleme olan kişilerde işe yarar + isabet yüzdesi . bunun dışında bir sorunsa derler ki lütfen supporta başvurunuz saygılarımla :))
     
  3. isabet taşı kaçınma ve hasar önlemesi bulunan npc ve rakip oyuncularda etki etmektedir. özel harita ve bazı etkinlik npc lerinde hasar önleme ve kaçınma sistemi olmadığı için size etki etmiyor gibi gelebilir. böyle durumlardaki npclere top hasarı ve kritik taşı daha etkili olmaktadır. unutmayın pet ve gemideki taşlar; oyun sitilinize göre dizilimi farklılık göstermektedir. bunu deneyerek öğrenebilir ve o şekilde kendinize pet ve gemi dizilimi yaparsınız.
     
  4. Hasar önlemesi olanlarda değil kaçınması olanlarda etkili olur.
     
  5. Murselat

    Murselat User

    11.5 GEMİDE 11.5 pette ki değerleri