Oyun Hakkında Sorularım

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve _€sinti™_ tarafından 23 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba, Gemim 15 lvl şu an 210 top yeri var. Miço aldığım zaman 235 oluyor. Toplarım 3. seviye 30luk ve seviyesiz vudulardan oluşmakta bi 10 tane de 3. seviye alev fırtınası var. Kalelerden rampa 4, vudu serabı 2. seviyede. Düz patlayanla 25-27k arası vuruyorum. Yani gemi baya ezik.
    1. sorum: Gemiye level atlatmalı mıyım? Şu an ışık tılsımından bile doğru düzgün kar edemiyorum. level yükseltmenin bana bir faydası olur mu?
    2. sorum: 150k civarı inci var. Bu incilere top yeri mi açayım yoksa(yaklaşık 10 tane açılıyor)
    kıç bodoslaması mı açayım? (Gemi dayanılmayacak seviyede yavaş)
    3. sorum: İnci kasmak için ne yapmalıyım? Yukarıda söylediğim gibi ışıktan bile kar edemiyorum onun için top yeri açmam lazım fakat bunun için inci lazım... Drakir hrell de kesemiyorum tek başıma...
    Arkadaşlar hatta adminler sizden öneri bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
     
  2. Artık etkinlikler de grup haritası oluyor (Çoğunda) ve bunlardan baya iyi inci kasılıyor şuan ki grup haritası biraz zor olsa da yine baya iyi inci kasılıyor. Size tavsiyem grup haritasından etkinlik bitmeden bitmeden kasa bildiğiniz kadar inci kasın ve top yeri açın inci ile açılanların hepsini açın daha sonra kaleyi geliştirin (Kale indirimi gününde) seviye de atlayın 21 e kadar.
     
  3. TRANTULA

    TRANTULA User

    şu etkınlıklerı kısa yapın. bot larda bu kısalıga uyum saglayamaz.
     
  4. Caps.LooK

    Caps.LooK User

    Yemin ederim bıktım şu lanet botlardan. Adamlar etkinlikte şu ligde hep üst sıralarda biz biraz inci kascaz diye yırtıyoruz kendimizi adamlar günde milyonlarca inci kasıyor . paketse paket aldık bi çözüm bulun artık. çözüm bulamıyorsanız herkese bot kullandırtın bari onun adaleti olsun . Bu Ne saçma iştir. yazdıklarına dikkat edin demeyin Allah aşkına siz şu oyuna dikkat edin yeter artık....
     
    BIRAKTI bunu beğendi.
  5. benim sana tavsiyem öncelikle yeteneklerden hasar sayfasından barut gücünü fullemeniz ve kaleden baturluğuda aynı şekilde onlar full olmadan sadece kıyamet balyozu ile kar edersin. onları fullediğinde hem atışın hem kar edersin bide doldurma süreni max yapmalısın sonra gerisi kendiliğinden gelir.
     
  6. slm yetenek agacı2 seviye olunca birşey değişirmi
     
  7. Tavsiyem Atlatmayın gelen inciyi biriktirip mojoya atın. harita vurun gelen incinin bir kısmıyla kale açıp tekrar tılsımdan gelen inciyle mojo atın derim.
     
    hanedannoktay ve Heartware bunu beğendi.
  8. Heartware

    Heartware User

    Katılıyorum ayrıca mojodan azda olsa gülle hızlı tamirat ve vudu güvertesi kazanırsınız map vurunca da gövde ve hasar gibi bufflar kazanırsınız.

    2. Yol olarak hızlı bir şekilde 21 level olup muhafız ve paralı askere sahip olarak geminizi güçlendirebilirsiniz.
     
    кυαѕαя.тя bunu beğendi.