Kale Tavsiyesi

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve MΛЯΞSΛŁ™ tarafından 28 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhabalar 21 levelim rampamı yeni 8/8 yapmış bulunmaktayım. Aşağıya resim koyacağım sizce nasıl devam etmeliyim neleri yükseltirsem daha hızlı gelişirim. Oyuk ile 8k ile 8.4k arası vuruyorum full amiral ile. 265 top yerim var fildişi ve vudu güvertesi ile birlikte. Lütfen bilen kişiler yardımcı olursa çok sevinirim :) :) :)

    [​IMG]
     
  2. ρѕм

    ρѕм User

    Vudu kalesinde Vudu serabı kalesini yapınız.Bu kale sizin yediğiniz hasarı düşürücektir.Silah güvertesinden Tershane marangozu kalesini 6 seviyeye çekerek bir yelken, figür ve elit direk yeri açabilirsiniz.Burun kalesinde Zırhlı gövde kalesini yapınız bu kalede yine az hasar almanıza yarayacaktır.Barutluk ve top deposu kalelerini yükseltiniz.
     
  3. Bu silah güvertesi slotları açmak için 450.000 inci istiyor açarken biraz fazla değil mi yahu nasıl biriktireceğim o kadar inciyi sırf slotu açmak için :D o 450 bin inciye neler neler yaparım biraz mantıksız geldi bana ki gelişim gemisi şuan doğru dürüst draki hrell bile kesemiyorum illa 1 tamirden sonra kesebiliyorum ve çok yavaş. Ya fazla vurup çabuk batırmam lazım ya da daha az hasar alıp yine dediğim gibi tamirsiz kesmem lazım. Amacım draki hrell kesmeyi rahat hale getirip onun üzerinden inci kasmak çünkü cidden kasılabilecek en iyi inci şuan onları kesmek sanırım :) bu arada cevabınız için ekstra teşekkür ederim
     
    __*O*B*I*W*A*N*__ bunu beğendi.
  4. ρѕм

    ρѕм User

    İlk etapta vudu serabı ve zırhlı gövdeyi tamamlayınız.Bu kaleler baya hasar önleme vericeğinden işinizi kolaylaştırıcaktır.
     
  5. zırhlı gövdeyi hallet sonra yeteneklerden hasar önlemeyi fulle bide gemiye hasar önleme taşıyla kaçınma tak rahat kesersin ozaman
     
    Mαмιℓαη∂ℂ⋆¹ bunu beğendi.
  6. Merhaba,

    Öncelikle top atış hızını en kısa süreye düşürmek için yeteneklerde hasar sayfasındaki "süper salvoyu"da 50 yetenk yapmalısın ve ayakçı almayı unutma. 2. olarak top sayın çok az 265 top bunu en az 350 yapmalısın ara sıra karaborsaya miço gelir kesinlikle hiç kaçırmadan onlardan alabildiğin kadar al 25 top yeri verecek ayrıca inci ve taçla açılan top yerlerini de kesinlikle almalısın. 3. olarak 21 levelde hrms şöhret gemilerini ele geçirirsen sana muhafız verecektir geminde bunu aktifleştir %50 npclerden hasar önleme verecektir ve kolaylıkla artık drakir kesebilirsin. bunla kazandığın inciyle de öncelikle top yeri açmalı ve hasar önleme veren yetenek ve kaleyi geliştirmelisin.

    Drakir kesmek için Geminde olması gereken taşlar top hasarı(kritik isabet de olabilir) isabet olasılığı ve hasar önleme taşıdır 4. taşı istediğini seçebilirsin hızlı tamir olamak istiyorsan tamir taşı koy ve pete kesinlikle isabet ve hasar önleme taşı koymalısın.

    iyi oyunlar.
     
  7. 21 level oldum hocam hrms şöhretinden henüz onu almadım onu alıp hasar önlemeyi fulleyip tekrar deneyeceğim bakalım sonuç nasıl olacak :) şu drakir leri kesmeye bir başlayabilsem en azından kar edebilecek düzeye gelsem birdaha yetenek kale felan herşey fullenirde ilk işim onu halletmek. Yorumun için çok teşekkür ederim ;)
     
    ANTEPLİM_27_87 bunu beğendi.