Görev İhtiyaçlarını Karşılama Hakkında İpucu

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve x.ΛŦΛ.x tarafından 28 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. x.ΛŦΛ.x

    x.ΛŦΛ.x User

    Merhaba,

    Seviye atlamak için görevlerimizi yaparken karşımıza Parşömen, Ajanda vb. Görev nesneleri topla görevleri geliyor ve bazı oyuncular görev yaparken bu nesneleri nasıl alacağını bilmiyor çözüm basit arkadaşlar size verilen görevde bir npc batırmanızı istiyor ise batırınız eğer ki batırdığınız'da görevde yazan nesneyi size vermiyorsa bir daha aynı npc'den bulunuz ve batırmadan önce ele geçiriniz büyük ihtimalle istenilen nesneyi verecektir diyelim ki buda olmadı en son çare olarak göreviniz kaçıncı seviye görevi ise o seviyenin haritasındaki kargoları toplayınız mutlaka sizden istenilen Ajanda,Parşömen vb. gibi nesneleri verecektir.

    Not: Bazı görevlerde örneğin intikam ele geçirme görevinde parşömeni belirli bir şans yüzdesi ile veriyor.

    Not 2: Görevler bazen bug'a girebiliyor nesneyi toplasanız bile görevde topladığınız gözükmüyor bu durumda oyundan çıkış yapıp tekrar giriş yaptığınız takdirde görevinizi teslim edebilirsiniz.

    Not 3:
    Saygılarımla.
     
    Son düzenlenen: 29 Eylül 2018
  2. Yararlı bilgi için teşekkürler.
     
    x.ΛŦΛ.x bunu beğendi.
  3. x.ΛŦΛ.x

    x.ΛŦΛ.x User

    Rica ederim iyi oyunlar.
     
  4. güzel paylaşım.

    yeni gelen 3 görev alma sisteminde de bazı toplama görevlerini yapamıyorsunuz bunun çinde yalnızca 1 görev aktif iken görev nesnelerini toplayabilirsiniz. eğen 2 veya 3 görev aktif ise nesneler toplanmıyor.
     
    x.ΛŦΛ.x bunu beğendi.
  5. x.ΛŦΛ.x

    x.ΛŦΛ.x User

    Yararlı paylaşımın için teşekkürler.
    @ArmageddoN @Menetli @Relax @Star Konuyu sabitlemenizi rica ve arz ederim.